Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Sretan Sretan rodjendan nasoj drugarici Zari zelimo joj sve najbolje od srca _____________________________Benjamin 17.07.2009
Zelimo sretan rodjendan Zarici . Zelimo joj puuunoo ljubavi , srece, zdravlja i puuuno lijepih trenutaka provedenih sa njenim najblizima _____________________________16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav
Sretan rodjendan slatkoj Zari
Hvala vam puno drage moje. Evo tortica i za vas.
Ja sam cestitala na bebma ali evo da i ovdje Draga Zara sretan ti 1. rodjendan
Hvala zhena moja. Ljubac!
a < Poruku je uredio Mya_81 -- 24.3.2010 18:46:51 > _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
Nasoj dragoj prijateljici, slatkoj Zarici zelimo sretan 1.rodjendan _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
U 23:55 (zadnji voz ) Zarice sretan ti, mila, rodjendan!!! Ljubimo te i
Enisa uhvatila voz, ali moram i ja čestitati(nikad nije kasno): Dragoj Zari, sretan veeeeeeeeliki 1. rođendan eli i Riana! ..... _____________________________“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
Hvala na cestitkama... Ljubim vas!
Sretan 1. rođendan naoj drugarici Lamiji (shejla) Svu sreću svijeta ele ti Benjamin i mama _____________________________21.03.2009. rodio se majkin sin
Lamija, sretan 1. rodjendan zele ti teta sahara i Ajnica
Nasoj dragoj Lamiji zelimo sretan prvi rodjendan! _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
nasoj dragoj Lamijici sretan 1.rodendan _____________________________Ajdin 30.04.2009. Afan 15.04.2014. mamini zivoti
sretan rodjendan malom Luki _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
pridružujem se čestitkama
Draga Lana i Deni neka vam svaki dan bude ispunjen radoscu zajedno sa vasom sestricom i roditeljima sretan rodjendan _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
i mi se pridruzujemo cestitkama za rodjendan nasim dragim blizancima... da budete zdravi sretni veseli i cili zajedno sa svojim roditeljima i sekom...
IZVORNA PORUKA: Visnja RR sretan rodjendan malom Luki
Draga nasa plavo oka ljepotice! Sretan ti rodjendan zeli tvoja drugarica Lamija i njena mama!!! Puno poljubaca za tebe i tvoju mamicu!!! _____________________________~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
Da i mi cestitamo rodjendan maloj princezi Sretan rodjedan i sve najbolje u zivotu maloj Asji zele Anes i mama.
puno sreće, zdravlja i veselja...želimo ja i Rijad, našoj drugarici Asji _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
[Sadržaj poruke je obrisan]
Sretan rodjendan sa zakasnjenem Lamijici, Luki, Lani, Deniju i danasnjoj slavljenici Asji. Sve najljepse maleni nasi...
Multidisciplinarni transplantacioni tim UKC Tuzla uspješno je izveo drugu ovogodišnju živu srodni...
Zdravlje
Najčešći razlog zašto jedan ili oba partnera više ne osjećaju seksualnu želju nije taj što partne...
Odnosi u porodici
Dječak star 13 godina spasio je majku te mlađeg brata i sestru plivajući četiri sata kroz uzburka...
RR Porodica
Ako postoji jedna stvar koju sve bebe rade, onda je to plakanje. Razlozi zbog kojih plaču i učest...
Sve o bebama