PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Sretan Sretan rodjendan nasoj drugarici Zari zelimo joj sve najbolje od srca _____________________________Benjamin 17.07.2009
Zelimo sretan rodjendan Zarici . Zelimo joj puuunoo ljubavi , srece, zdravlja i puuuno lijepih trenutaka provedenih sa njenim najblizima _____________________________16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav
Sretan rodjendan slatkoj Zari
Hvala vam puno drage moje. Evo tortica i za vas.
Ja sam cestitala na bebma ali evo da i ovdje Draga Zara sretan ti 1. rodjendan
Hvala zhena moja. Ljubac!
a < Poruku je uredio Mya_81 -- 24.3.2010 18:46:51 > _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
Nasoj dragoj prijateljici, slatkoj Zarici zelimo sretan 1.rodjendan _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
U 23:55 (zadnji voz ) Zarice sretan ti, mila, rodjendan!!! Ljubimo te i
Enisa uhvatila voz, ali moram i ja čestitati(nikad nije kasno): Dragoj Zari, sretan veeeeeeeeliki 1. rođendan eli i Riana! ..... _____________________________“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
Hvala na cestitkama... Ljubim vas!
Sretan 1. rođendan naoj drugarici Lamiji (shejla) Svu sreću svijeta ele ti Benjamin i mama _____________________________21.03.2009. rodio se majkin sin
Lamija, sretan 1. rodjendan zele ti teta sahara i Ajnica
Nasoj dragoj Lamiji zelimo sretan prvi rodjendan! _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
nasoj dragoj Lamijici sretan 1.rodendan _____________________________Ajdin 30.04.2009. Afan 15.04.2014. mamini zivoti
sretan rodjendan malom Luki _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
pridružujem se čestitkama
Draga Lana i Deni neka vam svaki dan bude ispunjen radoscu zajedno sa vasom sestricom i roditeljima sretan rodjendan _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
i mi se pridruzujemo cestitkama za rodjendan nasim dragim blizancima... da budete zdravi sretni veseli i cili zajedno sa svojim roditeljima i sekom...
IZVORNA PORUKA: Visnja RR sretan rodjendan malom Luki
Draga nasa plavo oka ljepotice! Sretan ti rodjendan zeli tvoja drugarica Lamija i njena mama!!! Puno poljubaca za tebe i tvoju mamicu!!! _____________________________~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
Da i mi cestitamo rodjendan maloj princezi Sretan rodjedan i sve najbolje u zivotu maloj Asji zele Anes i mama.
puno sreće, zdravlja i veselja...želimo ja i Rijad, našoj drugarici Asji _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
[Sadržaj poruke je obrisan]
Sretan rodjendan sa zakasnjenem Lamijici, Luki, Lani, Deniju i danasnjoj slavljenici Asji. Sve najljepse maleni nasi...
Pitanje ravnoteže između roditeljstva i ličnog života često je u raspravama roditelja.
Odgoj, razvoj i njega
Nova studija opovrgava tvrdnje roditelja da nemaju omiljeno dijete - evo zašto se istraživači nad...
Dragi roditelji, bebin plač je nešto što će vas sigurno uznemiriti, ali to je, u početku, gotovo ...
Zdravlje i bezbjednost
Internet je pun dezinformacija o sigurnim smjernicama za spavanje te osuda zajedničkog spavanja k...
Dojenje i dohrana