writing-img

RE: Sretan rođendan malom princu/princezi

clock-img

06.04.2010, 09:02

clock-img

Anoniman

Sretan 1. rodjendan nasoj Ajni i nasem drugu Andreju
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2010, 09:35

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Našim malim drugarima

slatkoj Ajnici i medenom Andreju

želimo sretan prvi rođendan!!!

user posted image

Da nam uvijek budete zdravi, sretni, lijepi i pametni !!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

06.04.2010, 10:47

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Sretan rodjendan nasoj imenakinji Ajni,sve najljepse joj zelimouser posted image user posted image user posted image

user posted image

Sretan rodjendan Andreju,sve najljepse od srcauser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

06.04.2010, 10:58

clock-img

reallove

pencil-img

5807

user posted image

Ajna,Andrej,sretan rodjendan...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

06.04.2010, 11:07

clock-img

Nejrica

pencil-img

351

Puuuuuuno zdravlja,srece,osmjeha i veselja u zivotu i da sve to duuuuugo dijele sa svojim najmilijim zelimo Ajni i Andreju!!!

P.S.Mi nemamo ove fancy sliciceuser posted image user posted image user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

clock-img

06.04.2010, 11:08

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Hvala svima koji su mojoj maloj princezi čestitali prvi rođendan!

Ja danas čestitam i princezi i princu!
Da oboje budu uvijek zdravi, nasmijani i razigrani...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

06.04.2010, 14:42

clock-img

milenium

pencil-img

6133

sretan rođendan Andreju i Ajna

user posted image

clock-img

06.04.2010, 14:50

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

SRETAN RODJENDAN AJNI I ANDREJU da budu puuuuuno godina zivi i zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

06.04.2010, 14:53

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Čestitamo rođendane našoj maloj rajiuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

06.04.2010, 21:00

clock-img

Anoniman

Hvala vam drage moje, evo mama samo sto ne zaplace, pa prvi rodjendanuser posted image , ljubimo vas sve i naravno i mi ovdje nasem drugaru i bratu po rodjendanu Andreju cestitamo prvi rodjendan, nadamo se da se dobro zabavljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2010, 23:43

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

aaaaaaaaaaaaaaaaa  user posted image user posted image   hvala   moje  drage  mame  na  cestitkama...prekrasno ste  nam  nađiđale  sve  i  okitileuser posted image user posted image user posted image ...nama  je   bio pšravi  party..mamam  pala  s nogu..ali sam  tu  da  se  javim i  ubacim  koju slikicu  odmah  hahaha..sto   ce  te  sad  se  radi  pa se ne moze  ko  nekad  upadat ovdje.....cccmmmmokk vam..

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

06.04.2010, 23:48

clock-img

rokoko

pencil-img

336

E vas dvoje AA,evo i ovdje vam zelimo sve najbolje za vase rodjendane!

clock-img

07.04.2010, 17:06

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

hvala  draga

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

20.04.2010, 03:27

clock-img

Adana

pencil-img

2777

SRETAN 2. ROĐENDAN BAKIRE!!! user posted image

Od srca ti želimo sve najbolje!!!! user posted image

user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

22.04.2010, 01:46

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Sretan rođendan drugaru Ajdinu (Škorpija) uz najljepše želje žele teta Hanady sa drugaricama Hanadi i Farah.

evo poklon

Elmo's world song

user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.04.2010, 07:02

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Danas nam je diva dan, divan dan, divan dan,
nasem Ajdinu rodjendan, rodjendan, rodjendan.
Zivio, zivio, i sretan nam biiio,
zivio, zivio i sretan nam biiiio

Ajdine zelim ti sretan rodjendan da imas prelijep zivot. pusaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

22.04.2010, 10:00

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Našem medenjaku želimo sretan prvi rođendan!!!

Od srca ti želimo u životu samo lijepe stvari!!!
                   Da uvijek ostaneš sretan i nasmijan!!!

user posted image

Današnji dan neka ti bude ispunjen igrom i smijehom,
da nam budeš glavna faca na party-ju i slobodno rukama
umeljaj cijelu rođendansku tortu (tvoja je user posted image )
.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

22.04.2010, 10:55

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Hvala vam drage mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image , ljubimo vas punoooooooooouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

22.04.2010, 11:09

clock-img

Anoniman

Dragom drugu Ajdinu želimo sve najbolje za prvi rođendan! Budi nam lijep, pametan, sretan user posted image  dugoooooooooooo! Od user posted image  ti žele Benjamin i teta Enisa user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2010, 11:55

clock-img

Nejrica

pencil-img

351

Zivot prepun zdravlja,srece,osmjeha i ljubavi zelimo nasem drugu Ajdinu!!!
SRETAN ROĐENDAN!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

clock-img

22.04.2010, 11:57

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Sretan rodjendan najsladjem djecaku Ajdinu! user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

22.04.2010, 12:35

clock-img

noaa

pencil-img

1662

Ajdine Sretan Rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

22.04.2010, 12:38

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

SRETAN RODJENDAN i sve najbolje u zivotu nasem drugu Ajdinuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

22.04.2010, 20:16

clock-img

Anoniman

Sretan rodjendan drugu Ajdinuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2010, 20:25

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Danas nam je diva dan, divan dan, divan dan,
nasem Ajdinu rodjendan, rodjendan, rodjendan.
Zivio, zivio, i sretan nam biiio,
zivio, zivio i sretan nam biiiio

Ajdine zelim ti sretan rodjendan da imas prelijep zivot. pusaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image

user posted image

I mi se pridruzujemo rodjendanskim cestitkama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img