cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sretan rođendan malom princu/princezi

clock-img

27.05.2010, 10:11

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

sretan rođendan....

dragi naši blizanci (Mak i Edi-Suzana)...želimo vam puno lijepih trenutaka i sreće i veselja u životu vašem sa mamom i tatom.

želimo sve najbolje naja naj bolje našem drugu luki (bebano) uvijek osmijeh i sreću na licu

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.06.2010, 08:24

clock-img

Anoniman

Dragom drugu Dini (malenaa) sretan prvi rođendan, sve najbolje žele B i teta E. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Isto tako, drugu Imranu (doublemum) sretan 1. rođendan user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.06.2010, 19:16

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

sretan rođendan želimo našim drugarirma Imran (doublemum) i Dini ( malenaa)

Sve želje da vam se uvijek ostavruju...sa ste uvijek sa razlogom srteni i nasmijani i zdravlje da vas služi puno puno godina. Mam eda vas dobrooooo slušaju

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.06.2010, 19:21

clock-img

DM

pencil-img

2408

Zacrvenih se, hvala vam puno!
Sretan rođendan našem blizancu(jer su rođeni na isti dan)Diniuser posted image user posted image user posted image da ih sreća prati ....

< Poruku je uredio doublemum -- 1.6.2010 19:22:40 >

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

02.06.2010, 00:39

clock-img

Adana

pencil-img

2777

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SELENA (Ivona) mila djevojcice, evo prodje vec 2 godine od kada si nam usla u zivote i ucinila ih ljepsim i bogatijim, a posebno svojoj mami i svom tati! user posted image
Ringeraja je cudo. user posted image

SRETAN RODJENDAN malena i od srca sve naaaaajbolje!!!! user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

02.06.2010, 00:50

clock-img

Ivona

pencil-img

931

Daaa,RR je veliko cudo i hvala joj na divnim prijateljstvima,koja smo stekli zahvaljujuci njoj user posted image
Veliko hvala nasoj miloj,dragoj teti Adani koja prati sve nase bitne momente u zivotu ;o))) Ljubimo te do neba user posted image

SELENA 02.06.2008.
Mamin kasni proljetni cvijetak ;o)

SERGEJ 07.03.2011.
Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)

clock-img

02.06.2010, 00:54

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Čestitamo i mi.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo kupili smo joj jednu pidžamicu heloo Kity ...pa smo je malo uakovaliuser posted image

sve najbolje Selena žele ti teta Hanadi i njene princezeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

02.06.2010, 13:47

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Ljubim i ja vas! Uzivajte mi danas! user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

02.06.2010, 17:20

clock-img

mala86

pencil-img

2755

user posted image malenoj Seleni  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

05.06.2010, 03:00

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Dragom dječaku benji ( Enisa_sara) želimo sretan 1. rođendan.

Mili dječače...tvoja mama je jedna od onih koje znaju cjeniti Božiji dar pa tei želim da i ti cjeniš nju itom mjerom kao i ona tebe.
Život je nekada težak...pokaže nam više puteva a ja tebi želim da uvijek hodiš onim kojim tvoja mama kaže jer znam tada pogriješiti nećeš.
Puno zdravlja, sreće ti žele teta habady sa Hanadi i Farah.
( mama će te poljubiti za nas) a tebi evo rođendanska pjesmica

KLIK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

05.06.2010, 08:27

clock-img

mala86

pencil-img

2755

sretan rodjendan i od nas za malenog Benju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

05.06.2010, 08:35

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

user posted image

sretan rodjendan Benjaminu i sve najbolje

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

05.06.2010, 08:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

05.06.2010, 08:48

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

user posted image

Našem dragom Benjaminu

sretan rodjendan!

Puno zdravlja, smijeha, igre i veselja od srca ti želimo!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

05.06.2010, 09:22

clock-img

Anoniman

user posted image

Sretan rodjendan Benjaminu od srca zeli drustvo sa Drine... ljubimo te plaho puno

clock-img

05.06.2010, 09:42

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Sretan rođendanuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

05.06.2010, 13:44

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

Nasem dragom drugu Benji sretan 1. rođendan i sve najbolje u zivotu zelimo

user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

05.06.2010, 16:42

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Cestitamo i nas tri prvi veeeeeliki rođendan nasem drugaru Benjaminu....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da uvijek bude zdrav i nasmijan....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

06.06.2010, 01:06

clock-img

Anoniman

Hvala vam puno drage moje na krasnim željama, divne ste, ljubim vas sve redoma user posted image

clock-img

06.06.2010, 01:06

clock-img

DM

pencil-img

2408

Ja sa zakašnjenjem-sorry!!!!user posted image user posted image user posted image
Sretan ovaj i svi budući koje ti želim da dočekaš u zdravlju, sreći i veselju-drugu(sa rr)  Benji od Pimkija!

clock-img

06.06.2010, 01:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Dragom dječaku benji ( Enisa_sara) želimo sretan 1. rođendan.

Mili dječače...tvoja mama je jedna od onih koje znaju cjeniti Božiji dar pa tei želim da i ti cjeniš nju itom mjerom kao i ona tebe.
Život je nekada težak...pokaže nam više puteva a ja tebi želim da uvijek hodiš onim kojim tvoja mama kaže jer znam tada pogriješiti nećeš.
Puno zdravlja, sreće ti žele teta habady sa Hanadi i Farah.
( mama će te poljubiti za nas) a tebi evo rođendanska pjesmica

KLIK

Ti si moja ljubičica user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2010, 01:08

clock-img

Anoniman

Hvala doublemum, hvala user posted image user posted image

Kako se samo lijepo osjećam, imali smo prelijep dan user posted image

clock-img

06.06.2010, 01:10

clock-img

DM

pencil-img

2408

Kako se samo lijepo osjećam, imali smo prelij

Da vam svi ostali budu takvi i znam da ćeš uvijek, a na taj dan posebno sjećati se trenutaka kad si ga rađalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2010, 08:52

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Sa zakasnjenjem (naravno user posted image user posted image ) nasem drugaru Benjaminu sretan prvi rodjendan od Zare i mame...
Sve naljepse za medenog djecaka!
Ljubac veliki za njega i seku, a naravno i za mamicu. user posted image

clock-img

06.06.2010, 08:59

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Cestitke i od nas Benjaminu za 1 rodjendan,sve najljepse maleniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
P.S.Nunichi pa  gdje si ti mila,falis punoooooo,veliki poljubac tebi i Zariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

Zadnji članci

article-img