Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
dragi naši blizanci (Mak i Edi-Suzana)...želimo vam puno lijepih trenutaka i sreće i veselja u životu vašem sa mamom i tatom.
želimo sve najbolje naja naj bolje našem drugu luki (bebano) uvijek osmijeh i sreću na licu
01.06.2010, 08:24
Anoniman
Dragom drugu Dini (malenaa) sretan prvi rođendan, sve najbolje žele B i teta E.
Isto tako, drugu Imranu (doublemum) sretan 1. rođendan
01.06.2010, 19:16
Hanady RR
18727
sretan rođendan želimo našim drugarirma Imran (doublemum) i Dini ( malenaa)
Sve želje da vam se uvijek ostavruju...sa ste uvijek sa razlogom srteni i nasmijani i zdravlje da vas služi puno puno godina. Mam eda vas dobrooooo slušaju
01.06.2010, 19:21
DM
2408
Zacrvenih se, hvala vam puno! Sretan rođendan našem blizancu(jer su rođeni na isti dan)Dini da ih sreća prati ....
< Poruku je uredio doublemum -- 1.6.2010 19:22:40 >
02.06.2010, 00:39
Adana
2777
SELENA (Ivona) mila djevojcice, evo prodje vec 2 godine od kada si nam usla u zivote i ucinila ih ljepsim i bogatijim, a posebno svojoj mami i svom tati! Ringeraja je cudo.
SRETAN RODJENDAN malena i od srca sve naaaaajbolje!!!!
02.06.2010, 00:50
Ivona
931
Daaa,RR je veliko cudo i hvala joj na divnim prijateljstvima,koja smo stekli zahvaljujuci njoj Veliko hvala nasoj miloj,dragoj teti Adani koja prati sve nase bitne momente u zivotu ;o))) Ljubimo te do neba
Čestitamo i mi. evo kupili smo joj jednu pidžamicu heloo Kity ...pa smo je malo uakovali
sve najbolje Selena žele ti teta Hanadi i njene princeze
02.06.2010, 13:47
Adana
2777
Ljubim i ja vas! Uzivajte mi danas!
02.06.2010, 17:20
mala86
2755
malenoj Seleni
Mili dječače...tvoja mama je jedna od onih koje znaju cjeniti Božiji dar pa tei želim da i ti cjeniš nju itom mjerom kao i ona tebe. Život je nekada težak...pokaže nam više puteva a ja tebi želim da uvijek hodiš onim kojim tvoja mama kaže jer znam tada pogriješiti nećeš. Puno zdravlja, sreće ti žele teta habady sa Hanadi i Farah. ( mama će te poljubiti za nas) a tebi evo rođendanska pjesmica
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
05.06.2010, 08:27
mala86
2755
sretan rodjendan i od nas za malenog Benju
Mili dječače...tvoja mama je jedna od onih koje znaju cjeniti Božiji dar pa tei želim da i ti cjeniš nju itom mjerom kao i ona tebe. Život je nekada težak...pokaže nam više puteva a ja tebi želim da uvijek hodiš onim kojim tvoja mama kaže jer znam tada pogriješiti nećeš. Puno zdravlja, sreće ti žele teta habady sa Hanadi i Farah. ( mama će te poljubiti za nas) a tebi evo rođendanska pjesmica
Kako se samo lijepo osjećam, imali smo prelijep dan
06.06.2010, 01:10
DM
2408
Kako se samo lijepo osjećam, imali smo prelij
Da vam svi ostali budu takvi i znam da ćeš uvijek, a na taj dan posebno sjećati se trenutaka kad si ga rađala
06.06.2010, 08:52
Nunichi
4125
Sa zakasnjenjem (naravno ) nasem drugaru Benjaminu sretan prvi rodjendan od Zare i mame... Sve naljepse za medenog djecaka! Ljubac veliki za njega i seku, a naravno i za mamicu.
06.06.2010, 08:59
new mama
2578
Cestitke i od nas Benjaminu za 1 rodjendan,sve najljepse maleni P.S.Nunichi pa gdje si ti mila,falis punoooooo,veliki poljubac tebi i Zari