cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sretan rođendan malom princu/princezi

clock-img

25.06.2010, 00:17

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Princezice Hanadi sretan rodjendan, da budes aBg uvijek stretna, vesela i bezbrizna uz svoje roditelje i seku naravno zele ti Amela i Fatih user posted image  

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

25.06.2010, 00:30

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

minja-  SRETAN-  sretan  -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rođendan  od   nas

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

25.06.2010, 00:30

clock-img

dinaa

pencil-img

2141

Sretan rodjendan malim princezama Hanadi i Minji
user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

clock-img

25.06.2010, 02:11

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

user posted image

Malena, sretan ti rođendan i da hi puno, puno dočekaš u zdravlju i veselju sa svojim dragim roditeljima, od srca ti želi
teta acudesa

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

25.06.2010, 07:27

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

user posted image

Sretan rodjendan malenim djevojcicama user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.06.2010, 07:31

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Hvala mile moje user posted image Divne ste...kao i uvijek user posted image

I mi želimo, sad već velikoj ljepotici Hanadi, sretan rodjendan! Puno predivnih i nezaboravnih trenutaka u životu joj želimo! I da danas uživa u svom danu i da je svi paze kao pravu malu princezu user posted image Pusa user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

25.06.2010, 07:32

clock-img

mala86

pencil-img

2755

user posted image

sretan rodjendan maloj Minji

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

25.06.2010, 07:33

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Maloj Hanadi sretan rođendan i sve najbolje kroz daljnji zivot zele Antonio i nj.mama
P.S.Nadam se da e frizura biti za 5 i sminka naravnouser posted image
Minja misice mala kao da je jucer bilo kad si se rodila(ja u sebi kontala joj blago Myi rjesila se),Zelimo ti sve najljepse da te sreca cio zivot prati,aravno sunca puno u ova 2 dana,puno poklona,puno nestasluka,a zdravlja najvise...Ljubi te Antonio(pst da Ajdin ne cuje) i njegova mama
user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

25.06.2010, 08:31

clock-img

Anoniman

Našim dragim drugaricama Minji i Hanadi želimo sretan rođendan, sve najbolje, da vas samo sreća u životu prati, dobro zdravlje i uspjeh!!!!

Ljubimo vas obje, budite vedre i nasmijane!

Vaš drug B i teta E user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.06.2010, 08:41

clock-img

Anoniman

SRETAN RODJENDAN HANADY
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.06.2010, 09:32

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Sretan rodjendan Minji i Hanadi,puno srece,zdravlja,ljubavi,punoo puno lijepih trenutaka u zivotu od srca vam zelimo Ajna i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

25.06.2010, 09:37

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Sretan rodjkas Minji i Hanady. user posted image user posted image user posted image

user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

25.06.2010, 09:43

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

princezicama Minji i Hanadi sretan rodjendan da budu puuuno godina zive, zdrave i sretne svojim roditeljimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

25.06.2010, 10:39

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

sretan rodjendan Hanadi i Minjauser posted image user posted image
sve najbolje vam zelimo

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

25.06.2010, 11:24

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

Draga Minja sretan 1. rođendan i sve najbolje u zivotu.

user posted image

Hanady sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

25.06.2010, 19:50

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: new mama

Sretan rodjendan Minji i Hanadi,puno srece,zdravlja,ljubavi,punoo puno lijepih trenutaka u zivotu od srca vam zelimo Ajna i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga, ovo cu samo potpisati u cijelostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.06.2010, 20:19

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

user posted image     svima  od    user posted image

user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

26.06.2010, 00:19

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Drage moje...hvala na lijepim željama. sve vas puno puno ljubimo i user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

26.06.2010, 06:28

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: dinaa

Sretan rodjendan malim princezama Hanadi i Minji
user posted image

Kasno Marko na Kosovo stižeuser posted image

Nikad nije kasno.Nije bitno vrijeme nego namjera.

Maloj Hanady sve najbolje,da u životu bude plemenita i pametna kao svoja mama.user posted image user posted image

Minja ,sretan roćkasuser posted image

clock-img

26.06.2010, 08:12

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

user posted image
                          Našoj maloj drugarici Ajnici (Megi)

želimo sretan, presretan 1. rođendan
!
                                               user posted image

user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

26.06.2010, 08:43

clock-img

Anoniman

ova teta Bambi skontala da je djevojcici Hanady danas rodjendan, pa se strasno ispricavamo i sa malim zakasnjenjem zelimo sve najbolje u zivotu sto se moze pozeljeti za predivnu djevojcicu... puno zdravlja, srece, ljubavi i veselja, da nam zivis puuuno puuuno godina sa svojim roditeljima i sekom... Sretan ti rodjendan principesa...
user posted image

naravno sretan 1. rodjendan i malenoj Anjici, da bude vesela, zdrava i sretna sa svojim roditeljima...

user posted image user posted image

clock-img

26.06.2010, 11:32

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Megiiiiiiiiiii, ja sam pogrešno ime napisala user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadam se da mi je oprošteno user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

26.06.2010, 11:34

clock-img

Anoniman

I mi sa zakasnjenjem cestitamo maloj Hanady rodjendan sve najbolje i ljubimo je
Kao i nasoj drugarici Minjici i Anjici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 26.6.2010 11:35:25 >

clock-img

26.06.2010, 11:34

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

maloj Hani (HanaBana)sretn rodjendan i sve najbolje od srca zelim
cestitke i ostaloj maloj raji koja slavi rodjendanuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

26.06.2010, 11:39

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

I mi zelimo sretan rodjendan Hani. Sve najbolje joj zelimo.
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Zadnji članci

article-img