Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
I mi se pridružujemo čestitkama!!!!!!!!!! _____________________________Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
Sretan rodjendan Asja!
IZVORNA PORUKA: Nunichi Sretan rodjendan Asja!
Maloj slatkoj djevojčici želimo sretan rodjendan! _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
Iskrene cestitke i od nas Asji povodom rockasa _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
Sve najbolje od srca i sretan rodjendan nasoj Asji, zele bebolino i teta malena _____________________________Beta 05.02.2010. 12,79 Beta 29.12.10. 557,93 Beta 31.12.10 1771,92 09.08.2011. rođen moj dunjaluk Beta 09.06.15. <5 Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani 27.01.17. vanmatericna
Sretan rođendan maloj princezi i sve najboljeeeee od joj želimo!
Sretan rodjendan prelijepoj plavookoj princezi Asji, sve najljepse ti zele Lana i njena mama.... _____________________________L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
Asja, lepoto, sretan ti rodendan. da ih jos mnogo mnogo docekas...okrzuzena ljubavlju i srecom
hvala svima od _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
pridruzujemo se i mi cestitkama, zelimo srecu i zdravlje, te puuunoooo ljubavi i sretnog djetinjstva ..sa malim zakasnjenjem..nije nas jucer bilo _____________________________Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥ Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
copy -paste i na ovu temu samo da malenoj Riani čestitam današnji dan, sve najbolje u životu želi ti teta Breskva i Alim danas nam je divan dan, divan dan...
_____________________________“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
Riana zelimo ti sve naj naj za tvoj drugi rođendandan da nam budes zdrava i sretna i da bar malkice bolje slusas mamu prijateljica noa i njena mama < Poruku je uredio noa -- 5.4.2011 0:13:50 >
maloj princezi Riani sretan rođendan želi milenium
riana- sretan drugi rođendan..sretna ..vesela i zdrava nam uvijek bila _____________________________Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥ Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Cestitke i od nas za Rianu, da bude uvijek zdrava, sretna, lijepa i pametna! Otvori prozor ispruzi dlan, sretan ti Riana rodjendan!!!!
Riana, sretan rodjendan, sve naj ti zelimo, Lana ti salje pusu _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
sretan rođendan malena, želim ti sve najljepše .....
Maloj preslatkoj princezici Riani, sretan 2. rodjendan, puno poljubaca salju ti Teta Lady i Lana, evo jedan cvjetic _____________________________L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
Riana sretan rodjendan i sve najljepse od srca zeli ti Ana sa mamom
Sve najbolje mojoj malo snahi zeli teta koka .. da budes uvjek zdrava i vesela,sretna i zadovoljna i da se sve tvoje zelje ostvare _____________________________Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
Pridružujemo se čestitkama!!! Maminom malom indijancu želimo sve najljepše za rodjendan _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
Sretan 2. rodjendan Riana... ...ljubimo te jako _____________________________Jul 20th ...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
Multidisciplinarni transplantacioni tim UKC Tuzla uspješno je izveo drugu ovogodišnju živu srodni...
Zdravlje
Najčešći razlog zašto jedan ili oba partnera više ne osjećaju seksualnu želju nije taj što partne...
Odnosi u porodici
Dječak star 13 godina spasio je majku te mlađeg brata i sestru plivajući četiri sata kroz uzburka...
RR Porodica
Ako postoji jedna stvar koju sve bebe rade, onda je to plakanje. Razlozi zbog kojih plaču i učest...
Sve o bebama