Zadnji članci

Samsung AI uređaji mijenjaju način na koji živimo
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano
Uređenje doma

Prosječno dijete i nivo anksioznosti
Stalna mentalna hiperaktivnost stvaraju tijelo koje nikada ne odmara. Nervni sistem ostaje u stan...
Odgoj, razvoj i njega

Tu smo da jedna drugoj pomognemo ako je ikako moguce .. Kod mene nisu nasli nikakav uzrok - pretrage nisu pokazale nista znacajno .. Plod je jednostavno prestao da se razvija odnosno na kontroli nije bilo srcane funkcije .. Kazu da svaka sedmica ima otprilike svoje objasnjenje i moguci uzrok gubitka T .. Kod mene je specificno da sam se ja 2 sedmice prije kontrole u 12 s. pocela osjecati bas dobro .. Nikakvih tegoba , puna energije itd. I plod je bio znatno smanjen na kontroli kada je dijagnosticiran missed .. Dakle moja beba , nazalost , vec 2-3 sedmice nije bila ziva u pupi
A na kontroli 3 sedmice prije sve bilo ok .. Meni isto nisu radili analizu posteljice navodno to na Jezeru ne rade kao dio standardne procedure
Ako sumnjaju na trombofiliju onda postoji pretraga koju bas Mehmedbasic radi ako se ne varam .. Privatno i kosta oko 250 KM ? Jer se sa ovim nasim moronima u zdravstvu moras boriti za svaku uputnicu .. Gubitak jedne T ne smatraju uopste indikacijom za pretrage .. Sretno i javni se svakako
Nase zdravstvo .. Tu informaciju za pretragu za trombofiliju sam dobila od jedne drugarice sa RR .. Ali najbolje je da pitas doktora ? Evo malena 89 ima vise iskustva pa je ponudila pomoc