Zadnji članci

Žena lažirala trudnoću i porođaj, koristila lutku
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.

Zanimljivosti

Samsung AI uređaji mijenjaju način na koji živimo
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano

Uređenje doma

A dobro si ti prosla s tim inace cijene pocinju od 70... super
  A dobro si ti prosla s tim inace cijene pocinju od 70... super  

. a jeste li se ikad zapitale kako ostali svijet zivi bez tih babskih prica...nevalja ovo ne valja ono. to ima samo kod nas
 . a jeste li se ikad zapitale kako ostali svijet zivi bez tih babskih prica...nevalja ovo ne valja ono. to ima samo kod nas  gluposti.nego eto tako je kod mene...sve spremno...jos samo da me nije strah poroda...bas sam neka pi....
  gluposti.nego eto tako je kod mene...sve spremno...jos samo da me nije strah poroda...bas sam neka pi.... bice sve ok ako Bog da... mislim da treba sve ranije poceti polako kupovati jer je sve poskupo i treba dosta novca da se sve namiri a ako ce ti ljudi koji kazu "ne valja ovo ne valja ono" kupiti sve odjednom i donijeti na gotovo onda ok... ali nema takvih
  bice sve ok ako Bog da... mislim da treba sve ranije poceti polako kupovati jer je sve poskupo i treba dosta novca da se sve namiri a ako ce ti ljudi koji kazu "ne valja ovo ne valja ono" kupiti sve odjednom i donijeti na gotovo onda ok... ali nema takvih