Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
U Bih ga nema, rado bih ga narucila preko nekog iz dijaspore... zaista je predivan i tako mi odgovara - jednostavno kao da je pravljen za mene nazalost a to je moje misljenje vecina zenskih koje znam fura se na ime, odnosno na marku, ne poznajem toliko osoba koje imaju izgradjen stil..
Od malo "jeftinijih" parfema, a li ne jeftinijih po mirisu vec po cijeni, mogu izdvojiti kokos iz "Yves Rochea" , jer su mirisi koje preferiram kokos i vanilija (inace najvise volim i prepoznatljiva sam po maliziji od vanilije) Jednom mi je mm donio iz Beograda parfem vanilila - papaja koji je predivan i cuvam ga za posebne prilike jer ga je tesko nabaviti, isto kao i Cabotine. Cabotine je jedini miris koji nije vanilija a koji volim pa ako neko zna gdje se moze nabaviti neka mi javi, ili ako ga je neka od vas koristila da se javi da podijelimo dojmove Takodjer ako neka zna neki fin miris s aromom vanilije neka mi javi, ali fazon je da nije ona "kuhinjska" obicna vanilija vec da vise ide na cvijetni miris - nesto slicno kao "malizia".....
< Poruku je uredio aazra -- 7.10.2009 21:28:25 >
07.10.2009, 21:54
malaaaa
677
o ukusu se nemoze raspravljati to je oduvijek bilo evo moj omiljeni je Giordani Gold njega narucim u Bosni iz kataloga Oriflame meni je on stvaarno super uzivam u tom parfemu mislim da sam vec negdje na pocetku teme pisala ali nema veze jer me interesuje dali ima gdje u Becu to da se poruci kako sam malo trazila na netu nisam uspjela da nadjem ima u Njemackoj ali duplo skuplje je kad se tamo poruci tako da uvijek u Bosni sebi uzmem ako ko zna molim da javi pozz
13.10.2009, 21:02
aazra
2141
Evo i mog Cabotina .........
15.10.2009, 16:15
lost
362
Amor Amor Cacharel Escada Tropical Punch Najbolji su samo sto Escada Tropical punch vise nigdje nema
15.10.2009, 16:27
de_de
639
Ma meni je najbolji Pi by Givenchy for Men. I prije trudnoce sam ga koristila, ali sada ne podnosim nikakve parfeme I dobar mi je Bond Girl iz Avona
04.01.2010, 00:12
Anoniman
Moram do sutra skontat neki muski parfem, ali ne znam koji. Ima li neko prijedlog, mora biti malo jaci Pomozite mi hanumice
04.01.2010, 00:20
IvanaTz
827
IZVORNA PORUKA: Maida RR
Moram do sutra skontat neki muski parfem, ali ne znam koji. Ima li neko prijedlog, mora biti malo jaci Pomozite mi hanumice
1881 by Nino Cerruti, meni je suupeer...
04.01.2010, 00:24
Skvo RR
4542
Armani Mania, mila nema fule!!!
04.01.2010, 09:16
Anoniman
Meni je ovaj muški ekstra ovaj ženski
a ovaj sam imala u trudnoći pa mi muka od njega sad (prejak i slatkast)
04.01.2010, 09:21
Niobe
1841
ja imam ovaj i predobar mi je!
ovaj sam dobila u DM, zajedno sa dvije snale (leptirici). fin je parfemcic
04.01.2010, 09:33
Amelaa RR
3309
IZVORNA PORUKA: Maida RR
Ev s ovim sigurno neces fulati, svi provjereno jaki cojk mi miruha jako
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 4.1.2010 9:41:28 >
Jean Paul Gaultijer najbolji muski parfem,ja bratu sad za Bozic uzela.Nema boljeg definitivno.
04.01.2010, 10:22
w.pooh
1021
Meni je od muških Armani White odličan i na mom suprugu je wwwoooowww Trebala bih ga uskoro obradovati
04.01.2010, 10:33
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: skvo
Armani Mania, mila nema fule!!!
Potpis ko kuca. I jos Armani Code, mmm...
04.01.2010, 10:35
Niobe
1841
meni je dobar onaj boss in motion, kao kugla izgleda, mrak je. takodjer joop red.
04.01.2010, 10:40
amela2208
3060
IZVORNA PORUKA: tea lana
Jean Paul Gaultijer najbolji muski parfem,ja bratu sad za Bozic uzela.Nema boljeg definitivno.
Ovo je najbolji i naj sexy muski parfem svih vremena, preporucujem kupite ga vasim dragim
04.01.2010, 11:27
reallove
5807
mm koristi ovaj,super je..
07.01.2010, 12:11
Mamica24
1090
drage moje... ja kako sam zatrudnila ne podnosima ama baš nikakav parfem .. svi mi smetaju..
Prije sam koristila Cristina A. ma prelijep mi bio sad ga ne mogu smisliti i ne samo to već
mi smetaju i one mirišljave maramice tipa Nivea ili Pampers (ffuj)..
Eh jedino što bih mogla je neki dezodor ili parfem al na bazi kokosa
to bih ko i mogla koristiti pa ako imate neku preporuku za mene rado ću vas poslušati...
I još nešto... Hoće li ova gadljivost na parfeme proći posle poroda???
07.01.2010, 12:20
Anoniman
Mamica24 meni svi mirisi koji su smetali u trudnoći smetaju mi i sada jer sam ja svoju dušu izrigala zbog mirisa...Al sve je individualno ti moraš sama pronaći miris koji ti odgovara meni nije ni jedan odgovarao u trudnoći koristila sam samo lidera kremu protiv znojenja...Gore sam navela da sam par puta koristila lolitu u trudnoći vjeruj da mi sad služi kao ukras na salaži...
07.01.2010, 12:38
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Mamica24
drage moje... ja kako sam zatrudnila ne podnosima ama baš nikakav parfem .. svi mi smetaju..
Prije sam koristila Cristina A. ma prelijep mi bio sad ga ne mogu smisliti i ne samo to već
to bih ko i mogla koristiti pa ako imate neku preporuku za mene rado ću vas poslušati...
Duuugo, duuugo ce ti se gaditi omiljeni parfemi, parfemi iz reda ostalih :), mirišljave maramice, dim od cigare, oni muski aftershave-ovi (to mi je nesto najgore bilo).. Ja sam nakon 1,5 god. od poroda pozelila da stavim parfem i bilo mi je ok. Sve do tada - fuuj. I culo mirisa ce ti se promjeniti - parfemi koji su me odusevljavali sada su mi prejaki.. So, navikni se na to..
07.01.2010, 12:44
Mamica24
1090
Eh belaja... .. i što je najgore neki dan sam kupila omekšivač za veš koji mi tako smrdi da ga ne mogu smisliti a mm odgovara...
Ma koristit ću ovaj stick i skontati nešto što miriše na kokos da koristim ili vaniliju to bih ko mogla... možda čak i čokoladu.... ovo ostalo... bljak!!
07.01.2010, 12:46
škorpija
6649
prije trudnoće sma obožavala parfem ultraviolet, paco rabanne, u trudnoći mi bio fuuuuj, a ni poslije porda nisam ga mogla staviti pa sma punu bočicu poklonila prijateljici, sad koristim omnia green jade i super mi je, ali ga ne stavljam često jer ga bebi mrzi , uostalom kao i sve mirise
07.01.2010, 13:20
reallove
5807
Ja sam koristila Cristina A. bio mi super...E onda kada sam bila u Bosni svidi mi se Naomi Campbell CAT DELUXE..kupim set,losion za tijelo i parfem,u tome ostala i trudna i onda ga nisam mogla podnijeti,fuuuj,evo jos uvijek imam losion,nekoristen,a parfem dala sestri...
07.01.2010, 13:21
reallove
5807
I da...jos uvijek mi se gaaadi,nije proslo..
07.01.2010, 13:29
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: Mamica24
Draga moja ja u trudnoci nisam podnoslila lenor i ariel toliko mi se gadio miris da sam ga uspjela osjetiti kod slucajnog prolaznika!!!!!!! fuj fuj..............mislila sam da vise nece nikad uci u moju kucu,u prodavnicama gdje je bio izlozen ja sam zaoloblazila te police u sirokom luku ali vjeruj poslije poroda(ne odmah) je usao u moju kucu i sad opet uzivam u mirisu!!!!!!! a parfemi su mi svi bili superiska.........cak sam se kupala u njima kao i prije trudnoce!!!!!!!!!! znaci da je sve individualno..........nemoj brinuti