cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Parfemi

clock-img

07.10.2009, 21:26

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Cabotine de Gresuser posted image user posted image user posted image user posted image ,

U Bih ga nema, rado bih ga narucila preko nekog iz dijaspore...user posted image user posted image user posted image
zaista je predivan i tako mi odgovara - jednostavno kao da je pravljen za meneuser posted image
nazalost a to je moje misljenje vecina zenskih koje znam fura se na ime, odnosno na marku, ne poznajem toliko osoba koje imaju izgradjen stil..

Od malo "jeftinijih" parfema, a li ne jeftinijih po mirisu vec po cijeni, mogu izdvojiti kokos iz "Yves Rochea" , jer su mirisi koje preferiram kokos i vanilija (inace najvise volim i prepoznatljiva sam po maliziji od vanilije)user posted image
Jednom mi je mm donio iz Beograda parfem vanilila - papaja koji je predivan i cuvam ga za posebne prilike jer ga je tesko nabaviti, isto kao i Cabotine.

Cabotine
je jedini miris koji nije vanilija a koji volim pa ako neko zna gdje se moze nabaviti neka mi javi, ili ako ga je neka od vas koristila da se javi da podijelimo dojmoveuser posted image
Takodjer ako neka zna neki fin miris s aromom vanilije neka mi javi, ali fazon je da nije ona "kuhinjska" obicna vanilija vec da vise ide na cvijetni miris - nesto slicno kao "malizia".....user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 7.10.2009 21:28:25 >

clock-img

07.10.2009, 21:54

clock-img

malaaaa

pencil-img

677

user posted image

o ukusu se nemoze raspravljati to je oduvijek bilo user posted image evo moj omiljeni je Giordani Gold njega narucim u Bosni iz kataloga Oriflame  meni je on stvaarno super uzivam u tom parfemuuser posted image mislim da sam vec negdje na pocetku teme pisala ali nema veze jer me interesuje dali ima gdje u Becu to da se poruci kako sam malo trazila na netu nisam uspjela da nadjem ima u Njemackoj ali duplo skuplje je kad se tamo poruci tako da uvijek u Bosni sebi uzmem ako ko zna molim da javi pozz

clock-img

13.10.2009, 21:02

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Evo i mog Cabotinauser posted image .........

user posted image

clock-img

15.10.2009, 16:15

clock-img

lost

pencil-img

362

Amor Amor Cacharel
Escada Tropical Punch
Najbolji su samo sto Escada Tropical punch vise nigdje nemauser posted image

clock-img

15.10.2009, 16:27

clock-img

de_de

pencil-img

639

Ma meni je najbolji Pi by Givenchy for Men. I prije trudnoce sam ga koristila, ali sada ne podnosim nikakve parfemeuser posted image user posted image user posted image
I dobar mi je Bond Girl iz Avonauser posted image user posted image

clock-img

04.01.2010, 00:12

clock-img

Anoniman

Moram do sutra skontat neki muski parfem, ali ne znam koji. user posted image
Ima li neko prijedlog, mora biti malo jaci
Pomozite mi hanumiceuser posted image

clock-img

04.01.2010, 00:20

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

IZVORNA PORUKA: Maida RR

1881 by Nino Cerruti, meni je suupeer...

9.9.2009. :-)))

clock-img

04.01.2010, 00:24

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Armani Mania, mila nema fule!!!user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

04.01.2010, 09:16

clock-img

Anoniman

Meni je ovaj muški ekstrauser posted image
user posted image

ovaj ženski
user posted image
user posted image

a ovaj sam imala u trudnoći pa mi muka od njega sad (prejak i slatkast)user posted image
user posted image

clock-img

04.01.2010, 09:21

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

ja imam ovaj i predobar mi je!
user posted image

ovaj sam dobila u DM, zajedno sa dvije snale (leptirici). fin je parfemcic
user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

04.01.2010, 09:33

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

IZVORNA PORUKA: Maida RR

Ev s ovim sigurno neces fulati, svi provjereno jaki user posted image cojk mi miruha jako
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 4.1.2010 9:41:28 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

04.01.2010, 09:59

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

user posted image

Jean Paul Gaultijer najbolji muski parfem,ja bratu sad za Bozic uzela.Nema boljeg definitivno.

clock-img

04.01.2010, 10:22

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

Meni je od muških Armani White odličan i na mom suprugu je wwwoooowww user posted image Trebala bih ga uskoro obradovati user posted image

user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

clock-img

04.01.2010, 10:33

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: skvo

Armani Mania, mila nema fule!!!user posted image

Potpis ko kuca. user posted image user posted image user posted image
I jos Armani Code, mmm... user posted image

clock-img

04.01.2010, 10:35

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

meni je dobar onaj boss in motion, kao kugla izgleda, mrak je.
takodjer joop red.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

04.01.2010, 10:40

clock-img

amela2208

pencil-img

3060

IZVORNA PORUKA: tea lana

user posted image

Jean Paul Gaultijer najbolji muski parfem,ja bratu sad za Bozic uzela.Nema boljeg definitivno.

Ovo je najbolji i naj sexy muski parfem svih vremena, preporucujem kupite ga vasim dragim

Sara&Mohammad

clock-img

04.01.2010, 11:27

clock-img

reallove

pencil-img

5807

user posted image

mm koristi ovaj,super je..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

07.01.2010, 12:11

clock-img

Mamica24

pencil-img

1090

drage moje... ja kako sam zatrudnila ne podnosima ama baš nikakav parfem user posted image user posted image .. svi mi smetaju..

Prije sam koristila Cristina A. ma prelijep mi bio sad ga ne mogu smisliti i ne samo to već

mi smetaju i one mirišljave maramice tipa Nivea ili Pampers (ffuj)..

Eh jedino što bih mogla je neki dezodor ili parfem al na bazi kokosa

to bih ko i mogla koristiti pa ako imate neku preporuku za mene rado ću vas poslušati...

I još nešto... Hoće li ova gadljivost na parfeme proći posle poroda???

clock-img

07.01.2010, 12:20

clock-img

Anoniman

Mamica24 meni svi mirisi koji su smetali u trudnoći smetaju mi i sada jer sam ja svoju dušu izrigala zbog mirisa...Al sve je individualno ti moraš sama pronaći miris koji ti odgovara meni nije ni jedan odgovarao u trudnoći koristila sam samo lidera kremu protiv znojenja...Gore sam navela da sam par puta koristila lolitu u trudnoći vjeruj da mi sad služi kao ukras na salaži...

clock-img

07.01.2010, 12:38

clock-img

D_K

pencil-img

2669

IZVORNA PORUKA: Mamica24

drage moje... ja kako sam zatrudnila ne podnosima ama baš nikakav parfem user posted image user posted image .. svi mi smetaju..

Prije sam koristila Cristina A. ma prelijep mi bio sad ga ne mogu smisliti i ne samo to već

to bih ko i mogla koristiti pa ako imate neku preporuku za mene rado ću vas poslušati...

Duuugo, duuugo ce ti se gaditi omiljeni parfemi, parfemi iz reda ostalih :), mirišljave maramice, dim od cigare, oni muski aftershave-ovi (to mi je nesto najgore bilo)..
Ja sam nakon 1,5 god. od poroda pozelila da stavim parfem i bilo mi je ok. Sve do tada - fuuj. I culo mirisa ce ti se promjeniti - parfemi koji su me odusevljavali sada su mi prejaki.. So, navikni se na to..

clock-img

07.01.2010, 12:44

clock-img

Mamica24

pencil-img

1090

Eh belaja... user posted image   .. i što je najgore neki dan sam kupila omekšivač za veš koji mi tako smrdi da ga ne mogu smisliti a mm odgovara...

Ma koristit ću ovaj stick i skontati nešto što miriše na kokos da koristim ili vaniliju to bih ko mogla... možda čak i čokoladu.... ovo ostalo... bljak!!

clock-img

07.01.2010, 12:46

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

prije trudnoće sma obožavala parfem ultraviolet, paco rabanne, u trudnoći mi bio fuuuuj, a ni poslije porda nisam ga mogla staviti pa sma punu bočicu poklonila prijateljici, sad koristim omnia green jade i super mi je, ali ga ne stavljam često jer ga bebi mrziuser posted image , uostalom kao i sve mirise

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

07.01.2010, 13:20

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Ja sam koristila Cristina A. bio mi super...E onda kada sam bila u Bosni svidi mi se Naomi Campbell CAT DELUXE..kupim set,losion za tijelo i parfem,u tome ostala i trudna i onda ga nisam mogla podnijeti,fuuuj,evo jos uvijek imam losion,nekoristen,a parfem dala sestri...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

07.01.2010, 13:21

clock-img

reallove

pencil-img

5807

I da...jos uvijek mi se gaaadi,nije proslo..

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

07.01.2010, 13:29

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: Mamica24

Draga moja ja u trudnoci nisam podnoslila lenoruser posted image user posted image user posted image user posted image  i arieluser posted image user posted image toliko mi se gadio miris da sam ga uspjela osjetiti kod slucajnog prolaznika!!!!!!!  fuj fuj..............mislila sam da vise nece nikad uci u moju kucu,u prodavnicama gdje je bio izlozen  ja sam zaoloblazila te policeuser posted image user posted image user posted image u sirokom lukuuser posted image  ali vjeruj poslije poroda(ne  odmah) je usao u moju kucuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i sad opet uzivam u mirisu!!!!!!! a parfemi su mi svi bili superiska.........cak sam se kupala u njima kao i prije trudnoce!!!!!!!!!!
znaci da je sve individualno..........nemoj brinuti user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img