uf sem jednog do sada, od Lancoma Tresor, glava me zaboli od tog parfema, otvorila ga i stoji da se gošće mogu u toaletu poslužiti
06.04.2010, 18:26
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
helem meni svi dobri
uf sem jednog do sada, od Lancoma Tresor, glava me zaboli od tog parfema, otvorila ga i stoji da se gošće mogu u toaletu poslužiti
i ja volim promijeniti parfem, jedan mi dosadi pa koristim drugi. najvise volim armani i gucci. od muskih mi je naj armani code, bas mi je mmmmmmm. trenutno najvise koristim armani glam. svidio mi se i novi od dkny- be delicios, super je! http://www.fragrantica.com/images/perfume/nd.3505.jpg
06.04.2010, 18:29
faris06
190
Joj, parfemi, gdje me nadje. Trenutno u igri imam Gucci II i CK Euphoria. Ovaj gucijev zali boze para, toliko je nepostojan da se vec nakon pola sata ne osjeti , a o vaj CK mmmm uzivam u njemu.
06.04.2010, 18:33
veeseelaa
20552
Enjoy
06.04.2010, 19:07
teacher75
5394
svidja mi se i kenzo flower
07.04.2010, 00:32
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
Znaš šta bih ja uradila-rekla bih nemam trenutno novac, pa ću navratiti u poštu po paket ...i odem u poštu s potvrdom... žao mi je što ovo moram napisati, jer nisu svi isti, ali naš poštar je kriza
ima ti i ova mjesta.. bum probal, ako sta 'podje po zlu' :))
a uciteljica spomenu kenzo flower - to je parfem moje mladosti.. na žalost, nakon trudnoca mi nikako ne pase. rodica mi kupila kao poklon, u ime starih dobrih dana, i morala sam ga proslijediti.. isto je i sa armani - she.. smrc :((
08.04.2010, 11:09
D_K
2669
eh evo da update-iram.. parfemi su stigli.. sinoc nam sveki kaze da nam je dosao neki paket kad tamo parfemici.. iiii nista nam nisu naplatili.. muzu su vratili pare, kazu iz banke to je bila neka transakcija kao garancija i odmah juce su mu vratili.. tako da je ocjena 10 za cheapsmells a i za parfemcice :))
30.04.2010, 14:06
aamra
138
kakav je Halle -Halle Berry? Kontam da ga narucim jednoj djevojci za 22. rodjendan. Samo da ne bude "tetast". Zna li iko??
01.05.2010, 10:17
Anoniman
Ja volim mijenjati mirise,kod mene je problem što ako dugo koristim jedan onda mi se "ogadi" i više mi ne pada na pamet ga kupiti,tako da imam 10ak bočica pa stalno mijenjam,a najdraža mi je Euphoria
09.05.2010, 22:00
SdZ
2784
Ovaj mi je moj dragi poklonio jucer, PRECIOUS MOMENTS
Da li neko koristi novu D&G La Lune (to je jedna od onih 5 sto su izasle zajedno,neki fazon mirisa po karakteru)? Ja sam htjela taj uzet a negdje sam cula da bas i nije postojan pa zelim cuti vasa iskustava?
30.06.2010, 10:06
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: tea lana RR
Jean Paul Gaultijer najbolji muski parfem,ja bratu sad za Bozic uzela.Nema boljeg definitivno.
Zbog ovog parfema sam se ja udala za svog dragog.Predivan je.
30.06.2010, 10:07
anitaMO
1384
ne uzimaj nijedan taj novi što su izbacili nije postojan.
30.06.2010, 10:10
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Hannica
Da li neko koristi novu D&G La Lune (to je jedna od onih 5 sto su izasle zajedno,neki fazon mirisa po karakteru)? Ja sam htjela taj uzet a negdje sam cula da bas i nije postojan pa zelim cuti vasa iskustava?
dobila ga na poklon i beze garant...mislim fino miriše al nije postojan...moraš ga u tašni nosit pa svako sat i po prskat da se zna da imaš parfem...beze... ja sebi kupila Bugari opet...ovaj ostavila za po kući
30.06.2010, 10:58
Hannica
2920
Hanady sad si me razocarala,to je jedini parfem koji mi se svidio od kad sam zatrudnila pa do danas,od svih ostalih mi je muka. Koristi li neko D&G The One da mu prodm svoju polovnu....
30.06.2010, 11:05
SailorMoon
1300
Uhh ovo su moja 2 omiljena parfema. Sad cu obadva da uzmen za ljeta.
Issey Miyake L´Eau d´Issey
Donna Karan Be delicious green appel
< Poruku je uredio SailorMoon -- 30.6.2010 11:07:16 >