Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mama Alama imamao sličan ukus, ova dva su mi predobra, Omnia Crystalline Bvlgari i D&G Light Blue al sad recesija štedi se
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
26.10.2010, 12:21
M kao Mama
5536
Hahaha, pa vidiš li da sam napisala da sam na rezervama žestokim, aaaaaaaa
26.10.2010, 12:27
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: buba29
pepa moja
26.10.2010, 12:27
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Hahaha, pa vidiš li da sam napisala da sam na rezervama žestokim, aaaaaaaa
hahahah gori crvena lampica
26.10.2010, 12:40
lavić Simba
187
DIOR Pure poison...Lacosta zuti....
26.10.2010, 12:45
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: lavić Simba
DIOR Pure poison...Lacosta zuti....
Upravo stoji na stolu pored mene,elixir s pimpicom,nije los,posebno kad malo duze stoji na kozi.
26.10.2010, 13:25
Anoniman
ja koristim Nina Ricci Apple, DG Light Blue i Bvlgari Omnia Cristallyne ovisno o raspoloženju a Bvlgari mi je najdraži,po mom ukusu.
26.10.2010, 13:34
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: ziki
Sa ovim se slažem. Volim da mirišem ali da zamnom ostaje trag ne volim. I uvijek zavisu od prilike, šrta je za posao, šta za šetnju, šta za veče. Inače volim lagane parfeme, od onih teških mi baš bude muka. Sad trenutno trošim zadnje kapi Causual woman od S Olivera. Iz Avona sam poručila dva Always i Tomorrow, ali mi ovaj drugi ne odgovara, malo mi je jak- sladi tako da ću ga proslijedit
Proslijedi ga meni ako nemas kome.
Ma imam ja redovnog mušteriju mlađa sestra voli te jače mirise . Sad za rođendan od direktorice dobila rozi Bruno Banani i losion njihovŽ(nikako žena da potrefi) takođe joj proslijedila. Mislim da ću počet da joj naplaćujem ove samo pomirisane parfeme
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
27.10.2010, 16:03
aazra
2141
Ja se slazem s Hanady da ne treba stavljati puno parfema ustvari samo malo na pulsirajuca mjesta, ali ja jednostavno ne mogu sebi pomoci Ako oko sebe ne osjetim svoj miris to je isto kao da ga nemam a posebno u tramvaju - najgore kada je guzva i neko oznojen stoji do mene a ja se uzivim u svoj miris i ne smeta mi Ipak gledam da ne pretjerujem - a imam parfema koji mi traju i po dvije, tri godine...jer ustvari najcesce koristim dezodoranse.
A inace, ono sto sam prethodno rekla - ima mirisa koji su mi lijepi na nekom ali ja kada to isto probam na sebi ne sviđa mi se, nekada mi djeluje "tetasto", "preostro", ne znam.. Hannica, jesi li probala "Aroma Sun od Lancoma" - izgleda da ni njega nema u Sa a sadrzi slicnu aromu kao Sun od Jil Sandera i uz to ima i kokosa... Ja ga nisam probala, ali voljela bih.
28.10.2010, 01:38
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
al ovaj od nine ricci je divan, isto sam ga dobila, znal ko kakva je cijena?
a evo kom se preporuuje: Svje i senzualan parfem "Ricci Ricci" stvoren je za sve moderne urbane junakinje. One mogu biti na razliitim mjestima i na razliite naine lijepe i vragolaste, markantne i bezone, prekrasne i tajanstvene.
Ovaj sam ja bila uzela i u zadnji tren se predomislila i uzela Armani Diamonds.Skup je Boga mi,100 ml oko 200 KM. Ja mu pocela i tepati Nina Ričći dodji Čići. (Čići mi je nadimak)
ima da dignem kredit i da ga kupim
ovaj rici rici sam baš danas vidjela 144 ili je 148 km 100 ml
28.10.2010, 01:42
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: milenium
Zelim da kupim jos ova dva
Dugo sam trazila parfem koji mi nece izazvati mucninu i to su ta 3.
trenutno imam ovaj na sebi tolko ga obožavam da ga svaki dan koristm,lagan ,fin... ma pre dobar (u dm u je oko 90 km)
Koja je mililitraza? Ja sam gledala u Martimexu,100 ml oko 150 KM,mozda malo manje.
u dm 90KM od 30 ml u cm 79 KM od 30 ml(jeftiniji cm ) a 50 ml je 120 km
inače ja samo gledam cijene,nikad sebi parfema nisam kupila,nego sam eto malo virnula da vidim kolko koštaju svi oni što mi mm i ostala raja kupuju.
28.10.2010, 01:51
neki
3476
IZVORNA PORUKA: ena23
u njega se zaklinjem
Jaoooooooooooooooooooo,kako ovaj dooooooooooobro miriseeeeeee Pisala sam davno na ovoj temi : Jil Sander- Sun pravi zimski Nature- Ives Rocher,pravi ljetni,i Noa,ma nema dalje
28.10.2010, 02:07
Ella_H
1264
veseeela bona nemoj mi tresor dirati svaka godisnjica i mm nesmije kuci dolazit bez njega hehee volim i dior miss cherie kod mene bas ono jaki a svakodnevno koristim victoria secret sprejeve onako bas blagi fini
08.01.2011, 16:28
Amelaa RR
3309
Again me
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 8.1.2011 16:29:17 >
Inače ja sam od onih koje vole promijeniti parfem (miris) jer mi je nepojmljivo imati isti parfem u ljeto i zimu npr.
Trenutno koristim:
Eternity C.Klein
26.01.2011, 14:38
aazra
2141
Potpisujem Neki kada je rijec o Ives Rocheru - napokon su dobili kokos "Noix de coco de Malaisie" iako sam ga i prije koristila sada je noviji dizajn a miris i dalje neodoljiv
26.01.2011, 14:43
alenas
19
Ives Rocher najbolji.Nature-moj omiljeni.Na žalost u Mostaru se zatvorila jedina parfumerija Ives Rocher već odavno.
26.01.2011, 14:48
emma.L
2731
Opet se vratih Lacoste femme-u, po četvrti put. Uvijek između dva Lacoste potrošim neki drugi, a jedino njemu se vjerno vraćam.
26.01.2011, 15:33
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: emma.L
Opet se vratih Lacostefemme-u, po četvrti put. Uvijek između dva Lacoste potrošim neki drugi, a jedino njemu se vjerno vraćam.
Definitivno najbolji Lacoste parfem.
26.01.2011, 15:44
Hannica
2920
Najnovije u mojoj kolekciji.
26.01.2011, 16:03
Anoniman
Evo jos jedan od mojih omiljenih parfema
26.01.2011, 18:41
Crvena
1859
Moja tri omiljena