IZVORNA PORUKA: Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica
I mislim da ni tebi toliko ne smeta sto djete kasni s obrokom pola sata nego to sto muz ne radi onako kako si ti rekla.
Ne da mi smeta sto ne radi kako sam rekla. Vise mi smeta cinjenica da ne razumije majku i da ima potrebu da ne uradi kako sam mu rekla. Smeta mi taj inat eto. Osjecate li se vi znacajnijim u odnosu na muza kada je u pitanju ishrana djeteta, redolijed aktivnosti djeteta i sl? Il ja pretjerujem?
ta mislim zaista...smjernice o dnevnoj količini i izboru hrane ok...al u minutu da jede djete...ta možda nije rapoloženo...
e čuj on se inati a on vazdan dijete hrani....
šta je tebi...kakvo ne razumije majku pa i babao ima neke fajde u djetetovom životu a jok smao da ga babom zove...
u krajnjoj liniji shvataš li ti njega uopšte
mi smo oboje zančajani u svim odlukama koje se tiču naše djece...jer smo podjednako roditelji toj djeci...ta nisam ih ja u džepu donijela
aman ženo, opusti se malo, stavrno...nisu muž i dijete dva robota već insana koja ostaviš kući kad odeš na posao