IZVORNA PORUKA: aazra
Ne znam da li je ova prva poruka koju sam napisala otisla..ali nesto bi me jako zanimalo, nadam se da ces imati vremena za odgovor
Izvini ako ce zvucati grubo...s obzirom da je u porastu obrezivanje (sunecenje) zena medju pripadnicima selefijskog pokreta (najvise) zanima me da li bi dopustila da tvoj muz ili tvoj zet uradi to tvojoj kcerci, na primjer. Ako bi se ona (ne daj Boze) udala za nekog ko bi od nje to trazio. Da li bi ti pristala na to ako bi to razio tvoj muz, rekla si za poligamni brak "nikad ne reci nikad", pa me zanima da li isto mislis i za ovo?
I sta mislis o nasilju nad zenama, da li je po tebi u nekim slucajevima to opravdano i kojim?
ovo za obrezivanje....ne znam, stvarno
me aazra zanima odakle tebi taj podatak, i da li znas gdje se u Bosni to radi, i ko uopce, mislim druzim se tolikim narodom DESETINAMA ovakvih kao
jasmin a jos ni jednu obrezanu ne upoznah
kako ne volim rekla, kazala, nacula POGADJALA
to je tradicija Africkih zemalja jer kod njih je poznato da se zene rode s ogromnim klitorisom i seksualnom zeljom tj tzv nimfomanke, i oni su tu tradiciju izmislilii uveli otklone ga il skrate A NIKAD NISAM CULA DA SE TO IGDJE RADI MIMO AFRICKIH ZEMALJA i jos kao toboze medju "selefijama u porastu" mislim stvarno kad se takve dezinformacije navode kao cinjenice meni se svaka dlaka na tijelu digne
a jos cu napomenuti da manijaka ima svugdje a
narocito psihopate vole zloupotrijebiti religiju, vjeru, ideju, neki sistem za svoje bolesne svrhe a to nema veze s tom religijom ili idejom ili sl