PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: teacher75 a mene preskociste niko nece nista da radi sa mnom ja bih s tobom izašla u staru kinemu ili tako neko slično mjesto ja bih s tobom popila koju tada al da nisi trudna il dojilja
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: teacher75 a mene preskociste niko nece nista da radi sa mnom ja bih s tobom izašla u staru kinemu ili tako neko slično mjesto
IZVORNA PORUKA: vjestica
IZVORNA PORUKA: teacher75 a mene preskociste niko nece nista da radi sa mnom
. < Poruku je uredio draguljče -- 12.3.2013 23:47:09 > _____________________________Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?! "Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
IZVORNA PORUKA: Ninushka IZVORNA PORUKA: dandi84 a ninuskom bi se dogovorila da odemo malo razgledati izloge i ćaskati o neobaveznim temama... Može :)
IZVORNA PORUKA: Ninushka
IZVORNA PORUKA: dandi84 a ninuskom bi se dogovorila da odemo malo razgledati izloge i ćaskati o neobaveznim temama...
super tema
nisam znala da se baviš šminkom ili nešto u vezi toga...ali bi te iskoristila za kakvu poduku.... _____________________________"U laži su kratke noge ! "
IZVORNA PORUKA: bebaa
Sa Cicom bih u shopping do Spanije.
Sa Gali bih na plazu da kuzimo frajere i drmamo koktele _____________________________Volim sve sto vole mladi :D
otišla u kupovinu voća i povrća na pijaci _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
IZVORNA PORUKA: veeseelaa otišla u kupovinu voća i povrća na pijaci
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: Skvo RR Odigrala partiju remija
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Išla planinariti (nešto imam osjećaj da si ti muaa po šumama i gorama tip, ono priroda, svjež zrak, branje gljiva u šumi tip ) _____________________________Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
IZVORNA PORUKA: palachinken Išla planinariti (nešto imam osjećaj da si ti muaa po šumama i gorama tip, ono priroda, svjež zrak, branje gljiva u šumi tip )
IZVORNA PORUKA: muaaa IZVORNA PORUKA: palachinken Išla planinariti (nešto imam osjećaj da si ti muaa po šumama i gorama tip, ono priroda, svjež zrak, branje gljiva u šumi tip ) od gljiva bih se potrovale toliko o njima,a sumski tip sam kad je snijeg, ono kolibica,kamin idila i co
IZVORNA PORUKA: muaaa
Osamostaljivanje je sinonim za odrastanje, a ono što roditelji treba da urade je da pripreme dije...
Škola
Od septembra Evropska unija zabranjuje upotrebu gel lakova za nokte koji sadrže toksičnu supstanc...
Zdravlje
Pažnja je dobra. Uključeni roditelji su divni. Ali, način na koji obraćamo pažnju je taj koji mož...
Odgoj, razvoj i njega
U našoj kući iznenađenja su dozvoljena... Tajne nisu.