PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Dessertova torta sa cokoladom i bananom _____________________________21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
IZVORNA PORUKA: Sarah1 Palacinke sa nutellom
uf...svašta...slatko, slano, gorko, ljuto, samo da je ono baš, baš kalorično _____________________________Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
ribizle _____________________________“It takes a long time to make it simple.”
sladoled _____________________________»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj« 30.1.2007 23.06.2013
pizza
pohovane palačinke i neki dobar kolač, npr. kapri _____________________________Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?! "Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
kapućino od karalmele sa mlijekom uh _____________________________mrvica 22.9.2009. mravić 4.6.2012. ako ih ne čujem... u zijanu su garant
palacinke s nutelom
nisam gladna, pije mi se kafa
banana split _____________________________"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
rafaelo _____________________________U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
kinder bueno _____________________________Hvala Ti Gospodaru moj na blagodati koju Si mi dao...
rafaelo al domaći _____________________________mrvica 22.9.2009. mravić 4.6.2012. ako ih ne čujem... u zijanu su garant
dobar komad torte _____________________________To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje." Meša Selimović
svarcvald
Mačmalo ili jaffa keks... _____________________________Život nam vraća ono što mi drugima dajemo.... 15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4) 28.12.2013. god -ugledali smo 29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...
http://www.google.ba/search?q=shawarma+pictures&hl=hr&client=opera&hs=G3I&channel=suggest&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=l5RDUeP2DoTPtQb5g4CAAw&ved=0CCsQsAQ&biw=1333&bih=645#imgrc=qCgNik2x1cY81M%3A%3BaNqn_uLbyAfk-M%3Bhttp%253A%252F%252Fi104.photobucket.com%252Falbums%252Fm194%252Fxanderglobal%252Fbngkksoi3shawarma.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fprimitiveculture.blogspot.com%252F2007%252F11%252Fshawarma-on-soi-3.html%3B800%3B549 _____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
Pizza kod Mahira, mnjam _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
HOĆU LUBENICU ... SANJAM JE ... _____________________________"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "
bilo sta slatko a nemam trenutno nista osim voca, a to mi se ne jede
Peksimeti sa domacim sirom i suhim mesom mmmmmmmmm _____________________________Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.) Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)
Mogla bih: mantije, mekike sa sirom, pohovane palačinke i čokoladnu bombu. _____________________________Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?! "Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
IZVORNA PORUKA: amra_sa HOĆU LUBENICU ... SANJAM JE ...
IZVORNA PORUKA: mala_sa Peksimeti sa domacim sirom i suhim mesom mmmmmmmmm
Roditeljski stil razlikuje se od osobe do osobe, no neki su poznati po strogom pristupu odgoju.
Odgoj, razvoj i njega
Čudesna priča djevojčice koja je pravi borac. Ali i liječnika koji su pokazali svoju stručnost i ...
Porođajne priče
Trudna si i stalno iscrpljena? Vrijeme je da se prepustiš tom umoru u trudnoći. Prema novoj studi...
Zdravlje i bezbjednost
Liječnici kažu da postoji mnogo uzroka za početak ranog puberteta i da se ne može izdvojiti samo ...