ja vise ne racunam, tacno bi me panika uhvatila da stavljam na papir.. jos proizvedem i meso, i sir i kajmak, .. i opet stalno nesto kupujem..
11.06.2015, 09:01
mishkica
-231
IZVORNA PORUKA: bebaa
IZVORNA PORUKA: saamy
Koliko mjesecno potrosite na hranu??
cca. 300 km......uključujući nabavku i povrće,i meso....
Mi puno vise
11.06.2015, 10:49
minie
165
IZVORNA PORUKA: bebaa
IZVORNA PORUKA: saamy
Koliko mjesecno potrosite na hranu??
cca. 300 km......uključujući nabavku i povrće,i meso....
I mi malo vise, pored nabavke opet se nesto svaki dan kupuje...
28.06.2015, 08:45
amrara
97
Zeljela bih da vas pitam za savjet. Do sada smo generalno imali prilicno velik budzet i nismo vodili racuna koliko i gdje trosimo. Sad imamao jednu veliku investiciju pa moramo malo da povedemo racuna o potrosnji. Nas je cetvoro, eto troje , beba doji ugl. Koliko meni moze biti novca samo za hranu mjesecno, znaci ja da sebi odvojim novac svaki mjesec i da mi to bude budzet za mjesec dana sam za hranu.
28.06.2015, 09:08
amrara
97
Evo npr moze li meni biti 500 KM mjeseco za hranu i higijenske potrepstine (uzmimo u obzir da svaki dan moram imati neko meso ili ribu ). Da li da u to racunam pelene ( 2 paketa mjesecno ili ne). Opremamo kucu pa nam je to zaista bitno da dobro rasporedimo obaveze i novac. Nismo mi ni sad bez novca ali ga moramo racionalnije trositi.
28.06.2015, 09:23
bebacha
1170
To ti ne moze niko reci jer nemamo mi pojma sta ti kupuješ..... neko kupuje nutelu a neko Barpy.....neko koristi puter a neko margarin.....i tako beskonacno jedan mjesec stavljaj sve na papir pa ces vidjet