PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
2-3 mjeseca čekaš na prvu, pa daju odjednom. _____________________________Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
Ja ne znam sto li kasni vise...ili nesto nije u redu sa mojim doznakama??!
ja sam danas zvala socijalno,kazu da nije ni bilo isplate i da i ne znaju tacno kada ce
E sram ih bilo!
Usudila bih se da rodim ponovo tek kad bih imala ustedjenih 12 plata-da ne zavisim od njih...a jos i banka ceka da ratu kredita platim,uzas!
i sama sam ti takva
evo da vas obradujem, spiskovi su stigli. znaci nekome danas a nekome sutra bi trebalo... _____________________________mamin princ 08.09.2008 mamina princeza 06.01.2012
Izgleda ni danas nema nista
legloooooooooo
_____________________________mamin princ 08.09.2008 mamina princeza 06.01.2012
hams preko koje banke tebi lijeze naknada? _____________________________mamin princ 08.09.2008 mamina princeza 06.01.2012
preko IK banke
Meni nije leglo
bude sutra ,pa trčiiiiii
šta ćemo za muštuluk ???
Jesi za po jednu ljutu ? Od muke vise ne znam sta bi ... < Poruku je uredio faad -- 27.3.2012 21:28:09 >
faad, ukrade ti muštuluk _____________________________Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
onda ja častim,nije šala opariti se nakon 4 mjeseca
Počastite malu raju baby kašicama u naše ime _____________________________:) ..... šprinc je stigao ........... :)
e ovaj mjesec nam nece nista haman leci . sad me samo zanima hoce li onda uplata biti odmah pocetkom aprila ili ne bas preskociti kompletan mjesec? _____________________________mamin princ 08.09.2008 mamina princeza 06.01.2012
mislis pocetkom maja?prosvjeti su najavili isplate iza 1. maja...
sad cu ja nazvati socijalno
evo kazu mi da cemo i mi morati cekati usvajanje budzeta
E kolike su naknade za zaposlene u Ze-Do?
Nova studija opovrgava tvrdnje roditelja da nemaju omiljeno dijete - evo zašto se istraživači nad...
Odgoj, razvoj i njega
Dragi roditelji, bebin plač je nešto što će vas sigurno uznemiriti, ali to je, u početku, gotovo ...
Zdravlje i bezbjednost
Internet je pun dezinformacija o sigurnim smjernicama za spavanje te osuda zajedničkog spavanja k...
Dojenje i dohrana
Bolest šaka, stopala i usta je virusna zarazna bolest koja najčešće pogađa dojenčad i djecu. Sazn...