Sisam se jednom u 2 mjeseca(4.godine idem kod jednog frizera i ne mislim ga mijenjati dok se ne penzionise );
 ); 
 Farbam se sama(nijansa dvije svijetlije od moje prirodne boje); 
 Kad operem kosu, ne feniram je, vec samo stavim one velike cicak viklere i to je to. Kosa bude super, kao iz salona. Malo stavim pjene(lak za kosu stavim samo za neku priliku, jer ne volim "ukocenost" kose). Poslije samponiranja, balzam je obavezan, a nekd je nahranim  nekom maskom(ponekad kupim, mada vise volim staviti jaje ili maslinovo ulje). 
 Nokti su mi uvijek uredni, ali ih sama sredjujem. Nekad je to french, nekad bezbojni lak, a nekad crveni .Ne volim duge nokte, ali ni skroz kratke, vec nesto izmedju....
 .Ne volim duge nokte, ali ni skroz kratke, vec nesto izmedju.... 
 Dnevna krema je uvijek obavezna; 
 maskara je uvijek obavezna kod mene, jer imam jako svijetle trepavice.  
 kad izlazim preko dana stavim puder(tecni i u kamenu), maskaru, neku sjenu(od 2-3nijanse, a najcesce su to sive, zelenkaste, smedje), ruz i sjajilo. Za vecernji izlazak(kojeg ne pamtim 

) uz sve to zacinim s malo tamnijim sjenama, kreonom, surmom ili tushem.
 ) uz sve to zacinim s malo tamnijim sjenama, kreonom, surmom ili tushem. 
 Depiliram se sama i to od koljena na dole...Bicem. Imam jako malo dlacica, koje su svijetle i tanke tako da... 
 Kad se istusiram uvijek nanesem losion ili ulje na cijelo tijelo i sama sebe izmasiram(tj. ispucam) da bi koza bila elasticnija, da bi proradila cirkulacija, da bi ulje bolje upilo, da bi se ja bolje osjecala... (tetkin recept iz Njemacke
 (tetkin recept iz Njemacke 

)
 ) 
 Ne pusim, ne pijem, izbjegavam zadimljene prostore, hranim se zdravo...tako da zaista nemam problema sa svojim tijelom, hB, osim sto mi evo vec 3godine opada kosa. 
 A sto se ja ispisah....Sorry na dugom postu.