17.01.2012, 21:56
1815
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
17.01.2012, 22:51
1815
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Hvala vam svima na podršci i lijepim riječima,ovo mi je trebalo i od vas divnih forumašica sam to i dobila.Potražicu doktora Jonuzi,nisam se sa njim sretala,iako i ovi su pristupačni i ljubazni a kako oni kažu realni...A u momentu vam treba samo trunka nade a oni slegnu ramenima.Pročitala sam sve što se može naći na internetu,u Hrvatskoj ima puno slučajeva i puno se više piše o tome,čitala sam koliko bebama znači dodir majke..Ovdje nas ograničavaju i sa vremenom koji provodimo sa bebama,posjete su od 1 do 2 a i informacije na telefon su u tom terminu.To me puno ograničava a moj se život sveo na taj termin.Nekako se uklapamo a imam i kčerku od 3 godine,sreća pa imam roditelje,brata ,sestru i puno prijatelja koji nam uskacu kad treba.
, bebice rođene u 8mj.(tačnije 7,5) danas jedna bucmasta bembela beba od 7,5mjeseci.... Teško ti jeste sigurno, ali izdrži zbog svoje bebice, sve ove bebe su imale svoju bitku, neke manju, neke malo veću, ali sve su se morale izboriti lavovski, ovi problemi sa plućima i krvarenjima su česta kod prijevremeno rođenih beba, potrebno je da beba nauči samostalno disati, čekaju vas vjerovatno dodatne pretrage, malo češće nego kod beba koje su rođene na vrijeme, ali aBd sve će to biti uredu...Dok bebi dobije dovoljnu kilažu i dođe u topli dom, vjeruj tada će baš da počne pravi napredak.... Od
sve najljepše
Danas sam ga mazila,pricala mu,ljepota moja onako mali a meni najljepši na svijetu.