cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kako izgleda u vasem domu?

clock-img

11.03.2010, 15:23

clock-img

anidla

pencil-img

3683

user posted image

moja dnevna i Noa user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

11.03.2010, 15:24

clock-img

anidla

pencil-img

3683

user posted image

i jos dnevne i jos Noe user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

clock-img

11.03.2010, 15:26

clock-img

Atarka

pencil-img

663

Bas je moderno, svidja mi se. user posted image

30.09.2009

clock-img

11.03.2010, 15:28

clock-img

anidla

pencil-img

3683

mala, spremas li se ti, nw gledaj sad slike user posted image uskoro ce tu dva jarana da sve porazbijaju user posted image

clock-img

11.03.2010, 15:29

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: anidla

user posted image

ovo baš djeluje hladno.
nemojte mislit da je moj dnevni nešto,ako se bude birao najgori onda ću ja svoj slikat.pobjeđujem sigurno na toj temiuser posted image

clock-img

11.03.2010, 15:30

clock-img

anidla

pencil-img

3683

hladno jer nema tepiha? user posted image sve sklonjeno zbog dermatitisa user posted image

clock-img

11.03.2010, 15:33

clock-img

Atarka

pencil-img

663

mala, spremas li se ti, nw gledaj sad slike user posted image uskoro ce tu dva jarana da sve porazbijaju user posted image

Ja necu da natrpavam dnevni boravak bas da bi se kasnije imao gdje
igrati s rajom. Fali mi recimo koji tabure ili fotelja, ali mala je soba pa se ne bi imao gdje okrenuti.

Spremam, dakako. user posted image  Rucak gotov, sudje oprano, samo da mm dodje i ja izlijecem u 18h.. See you!

30.09.2009

clock-img

11.03.2010, 15:33

clock-img

anidla

pencil-img

3683

user posted image

spavaca sa djecijom user posted image milenium ni ovdje nema tepiha user posted image

user posted image

clock-img

11.03.2010, 15:37

clock-img

sara.at

pencil-img

2183

IZVORNA PORUKA: milenium

user posted image

ovo baš djeluje hladno.
nemojte mislit da je moj dnevni nešto,ako se bude birao najgori onda ću ja svoj slikat.pobjeđujem sigurno na toj temiuser posted image

nebih rekla da je hladno stan zna da bude lijep i bez tepih pa ja imam tepih samo pred kaucom u boravku (da se oce vise olinjati da ga bacim user posted image ) nevolim kad vidim tepih od zida do zida ja odmah kontam kolikooooo tu ima samo prasine user posted image i bakterija...
Al zeleni ugao i bjele stolice i jos je dosta svijetlo super kombinacija a najsvijetliji dio je maleno klupko u toj korpi na podu user posted image user posted image user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

clock-img

11.03.2010, 15:39

clock-img

anidla

pencil-img

3683

IZVORNA PORUKA: sara.at

a najsvijetliji dio je maleno klupko u toj korpi na podu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa salje pusu na pupu user posted image

clock-img

11.03.2010, 15:44

clock-img

sara.at

pencil-img

2183

a najsvijetliji dio je maleno klupko u toj korpi na podu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa salje pusu na pupu user posted image

uh ja jedva cekam da moja zecica dodje ma kad bi gljive nicale po kuci bas me briga user posted image
user posted image user posted image za mamicu i maleno medeno klupko

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

clock-img

11.03.2010, 15:46

clock-img

anidla

pencil-img

3683

doci ce akbgda, pa onda vasoj sreci nema kraja user posted image user posted image user posted image malo smo OT, ali ponijele nas emocije, ja bih opet bila trudna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.03.2010, 15:49

clock-img

Anoniman

anidla prelijep stan jos ga krasi najljepse bice na svjetu mali nocia ma neda ga nikomeuser posted image user posted image

clock-img

11.03.2010, 15:49

clock-img

muby

pencil-img

730

anidla prelijepo
sve sobe su odlicno uredjene
super kuhinja

kod mene je trpezarija ta kombinacija tresnja/bez a kuhinja mi ide na bordo (ostala od prethodnog vlasnika)
pa bi nekad na ljeto trebali uzeti novu kuhinju
e ja se dvoumila koju kombinaciju da uzmem jer kao tresnja nije vise IN
ali kad vidim tvoju kako izgleda nema vise dvojbe
i ja cu definitivno uzeti nesto ovako pa neka prica ko hoce sta je IN a sta nije :)

HARIS, 9.8.2009.

clock-img

11.03.2010, 15:50

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

user posted image

svidja mi se pravo, volim ovakav minimalisticki i moderni stil. ja ne volim tepihe, imamo samo jedan mali ispod stola u dnevnoj, reda radi i nakupi prasine uzas jedan!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

11.03.2010, 15:52

clock-img

milenium

pencil-img

6133

user posted image

ovo baš djeluje hladno.

nebih rekla da je hladno stan zna da bude lijep i bez tepih pa ja imam tepih samo pred kaucom u boravku (da se oce vise olinjati da ga bacim user posted image ) nevolim kad vidim tepih od zida do zida ja odmah kontam kolikooooo tu ima samo prasine user posted image i bakterija...
Al zeleni ugao i bjele stolice i jos je dosta svijetlo super kombinacija a najsvijetliji dio je maleno klupko u toj korpi na podu user posted image user posted image user posted image

naravno da su stanovi lijepi bez tepihauser posted image zar sam ja ijednom spomenula tepih? nisam rekla da je radi tepiha(ovdje nitko i ne stavlja tepihe)user posted image

clock-img

11.03.2010, 15:54

clock-img

milenium

pencil-img

6133

hladno jer nema tepiha? user posted image sve sklonjeno zbog dermatitisa user posted image

nije radi tepiha!
btw.soba i kuhinja su ti superuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.03.2010, 15:55

clock-img

Bubana

pencil-img

150

IZVORNA PORUKA: muby

anidla prelijepo
super kuhinja

potpisujem user posted image user posted image  

Mama sada ima dva mala mirisna cvijeta ... Asju i Dalal <3

clock-img

11.03.2010, 15:57

clock-img

anidla

pencil-img

3683

meni su bile bitne prirodne boje u kuhinji, jer ipak nesto sto moze trajati...npr. da sam stavila crvenu znam da bi mi brzo dasadila user posted image   a vise ne mozes upratiti sta je In a sta out...

clock-img

11.03.2010, 15:59

clock-img

anidla

pencil-img

3683

nije radi tepiha!
btw.soba i kuhinja su ti superuser posted image user posted image user posted image

ej bona, ne ljutim se ja, zezam se....i by the way, svidja mi se sto si direktna, al bas bas user posted image

clock-img

11.03.2010, 16:00

clock-img

anidla

pencil-img

3683

IZVORNA PORUKA: muby

anidla prelijepo
super kuhinja

kod mene je trpezarija ta kombinacija tresnja/bez a kuhinja mi ide na bordo (ostala od prethodnog vlasnika)
pa bi nekad na ljeto trebali uzeti novu kuhinju
e ja se dvoumila koju kombinaciju da uzmem jer kao tresnja nije vise IN
ali kad vidim tvoju kako izgleda nema vise dvojbe
i ja cu definitivno uzeti nesto ovako pa neka prica ko hoce sta je IN a sta nije :)

ej a sta mislis o kombinaciji cokolada/bez user posted image meni je i ta user posted image

clock-img

11.03.2010, 16:02

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Joj kod mene su jos uvijek tepisi haman od zida do zida.Ali kako kazu cim seva propjeva lete vani.Zlo mi je vise kad dodje vrijeme pranja a ja po tri dana ostanem samo da ih operem user posted image
Planiramo na proljece raditi laminat i onda cu da kupim samo ispod stola jedan mini i jednu stazu u kuhinji.A ovi ce svi da lete napolje
Kako cu samo sa merakom da im kazem user posted image

clock-img

11.03.2010, 16:04

clock-img

noai

pencil-img

32

user posted image

spavaca sa djecijom user posted image milenium ni ovdje nema tepiha user posted image  

super krevetac jel to ima kupiti ovdje u sarajevu? I interesira me jesu vam ono u cosku zelenkaste boje mozda neke police za igracke, to bi i meni trebalo 

moje dvije srece 2004/2009

clock-img

11.03.2010, 16:05

clock-img

muby

pencil-img

730

ma problem mi je sto vec imam trpezariju koja mi se svidja i ne bih je mijenjala pa moram uklopiti s njom
al kao sto rekoh kad vidim tvoju kuhinju nema potrebe da dalje razmisljam, znam sta ce biti :)

HARIS, 9.8.2009.

clock-img

11.03.2010, 16:05

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ja volim kuhinje u zivim bojama, npr. crvena, zelena...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Zadnji članci

article-img