cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kako izgleda u vasem domu?

clock-img

23.08.2010, 23:29

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Moj je kozni nema ljepljenja, nema te hladnoce....Vjerovatno zavisi i od vrste boksa od kojeg je garnitura napravljena.user posted image

isto i kod nas... prezadovoljna sam sa kozom =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

23.08.2010, 23:31

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

u stvari nepotrebno raspravljamo... neko je voli neko ne... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

23.08.2010, 23:37

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

nema tu raspravljanja, ima da voliš kožni namještaj user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.08.2010, 23:44

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

http://www.emmezeta.hr/namjestaj/dnevni-boravak/stolici/688/spazio-stolic-za-dnevni-boravak/
E meni se svidja ovakav stolic, ali niako da ga nadjem kod nas..user posted image Ako je neko vidio negdje isti ili jakooo slican, pliz, nek' javiuser posted image

imama ja ovakav slican... nije isti ali je na ovaj fazon - isti materijal i ista boja, malo drugaciji raspored.... sutra ti ga slikam pa ti posaljem sliku.... mi smo ga kupili u jednom salonu, a vidjela sam na ovaj fazon reklamu u jednom drugom, imena cu ti na pp da me ne ruze user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

23.08.2010, 23:47

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

hhahha e zaista ne mogu user posted image  
uvjek me je nerviralo kad ljeti odem kod poznanika koji imaju neki kao extra kozni namjestaj ... i cim me ugledaju donesu carsaf i stave da sjedim na njemu... onda ne vidim svrhu kozeuser posted image
ako sjedim duze od pola sata znojim se i odjeca se lijepi ... ili ona uvjek na svojoj fotelji drzi frotirni prekrivac jer je cesto u sorcevima pa se lijepi...
znam samo da koza u moj stan nece a da cemo i sljedece auto kupiti bez koze... user posted image

03.04.`08

clock-img

23.08.2010, 23:54

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

IZVORNA PORUKA: frenkoza

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

http://www.emmezeta.hr/namjestaj/dnevni-boravak/stolici/688/spazio-stolic-za-dnevni-boravak/
E meni se svidja ovakav stolic, ali niako da ga nadjem kod nas..user posted image Ako je neko vidio negdje isti ili jakooo slican, pliz, nek' javiuser posted image

imama ja ovakav slican... nije isti ali je na ovaj fazon - isti materijal i ista boja, malo drugaciji raspored.... sutra ti ga slikam pa ti posaljem sliku.... mi smo ga kupili u jednom salonu, a vidjela sam na ovaj fazon reklamu u jednom drugom, imena cu ti na pp da me ne ruze user posted image

evo pahuljice ovakav je i kod mene, a isti bih preporucila i muby uz njenu garnituru.... to je na ovoj prvoj slicici

stolic

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

23.08.2010, 23:56

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

frenki meni se svidja i parket user posted image  ko o cemu baba o ustipcima a ja o parketuuser posted image

03.04.`08

clock-img

23.08.2010, 23:59

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

ovaj parket je super.... mi sad treba da pocnemo raditi sebi veeeliku dnevnu sobu na drugoj strani kuce... ozidana je, samo trebamo da je unutra sredimo.... i ja kontam ovako da uradim parket ili laminat, al na ovaj fazon.... super je

10.11.2009.
30.0

clock-img

24.08.2010, 00:01

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

frenki meni se svidja i parket user posted image  ko o cemu baba o ustipcima a ja o parketuuser posted image

Raspitaj se za Bauhause... imaju dobar, kvalitetan a povoljan izbor parketa ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

24.08.2010, 00:37

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

nema tu raspravljanja, ima da voliš kožni namještaj user posted image user posted image

hahhaha ni ja ga ne volim , kad odem kod sveki kod nje kozni namjestaj ma dupe mi se smrzne hahhahahah

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

24.08.2010, 07:53

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Ni ja nikada nisam pozelila da kupim kozni namjestaj nekako mi bas hladan djelujeuser posted image

clock-img

24.08.2010, 08:16

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

didi al kad se on zagrije user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.08.2010, 08:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.08.2010, 08:22

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

koji merak user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.08.2010, 08:25

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

To bi mene dekoncentrisalo user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2010, 08:26

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

nije jednostavno dok se ne ušteliš user posted image user posted image user posted image  a poslije samo uživancija user posted image user posted image user posted image   kožni je kožni user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 24.8.2010 8:28:23 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.08.2010, 08:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

24.08.2010, 08:34

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

malo na kožni, malo na pločice user posted image  dobar fol user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.08.2010, 08:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

24.08.2010, 08:45

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

Većina ljudi kupi kožu i onda je to paženje, stavljanje dekica - prekrivača....
Bit je u tome. Ako kupiš kožni namještaj, navikni i nauči da će se uništiti s vremenom, kao i svaki drugi.
Samo što popravak mog kauča je manji, nego kožni.
Jer ti kožu ne možeš tako lako popraviti.
Mi u stanu nismo kupovali kožni namještaj, iako je muž htio. Nego kad budemo imali kuću, onda ćemo kupiti cijeli kožni namještaj, jer je to njegova želja.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

clock-img

24.08.2010, 08:47

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ja imam kožni namještaj već tri godine i sve je ok! ne pazim ga vala user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.08.2010, 09:12

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja imam kožni namještaj već tri godine i sve je ok! ne pazim ga vala user posted image user posted image

Ja ne kontam sta trebam paziti? Kupila sam kozni, da ga ne bi pazila...user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

24.08.2010, 09:13

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

za pahuljicu - evo kako moj sto izgleda

user posted image

i vidis ima 2 ladice, ovu i s druge strane drugu

user posted image

jedina mahana mu je sto je jaaako tezak, ne moze ga jedan insan premjestiti, tako da ja kad cistim guram ga po podu, pa sav pod ostetih user posted image

10.11.2009.
30.0

clock-img

24.08.2010, 09:14

clock-img

Niina

pencil-img

977

Mi smo od mojih trebali da dobijemo na naselje koznu garnituru...ali brate...led ledeni kad zimi sjednes na nju, jajnici da ti otpadnu, ljeti ko da je ljepkom premazana....

Mozda ja ne znam to odrzavati ili sta vec, za mene je kozni namjestaj super, ako ces ga imati nemoj ga prekrivati to mi je nekako skrnavljenje istog.

A mi smo sebi kupili namjestaj od nekog platna, ne znam sigurno kako se zove ali za odrzavanje je ekstra.
Moja Nasrin redovno ga bali, fleke ostaju ali ja uzmem samo vlaznu krpu i prebrisem ga...i kao nov.
Topao, udoban, lagan za odrzavanje, svim mamama bih ga preporucila.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

clock-img

24.08.2010, 09:15

clock-img

Niina

pencil-img

977

IZVORNA PORUKA: frenkoza

za pahuljicu - evo kako moj sto izgleda

user posted image

i vidis ima 2 ladice, ovu i s druge strane drugu

user posted image

jedina mahana mu je sto je jaaako tezak, ne moze ga jedan insan premjestiti, tako da ja kad cistim guram ga po podu, pa sav pod ostetih user posted image

Pravo mi se svidjauser posted image user posted image user posted image user posted image ....i meni bi pasao u dnevni, gdje se ima kupiti???

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

Zadnji članci

article-img