writing-img

RE: Kako izgleda u vasem domu?

clock-img

31.10.2010, 21:27

clock-img

muby

pencil-img

730

Tajra ova ugaona koju si postavila je gotovo pa identicna kao moja. Možda se moja ne vidi dobro jer je tamna.
Na malagic stranici pogledaj. Program je Malagic & DIVANI a model Linarius II, s tim da smo mi  uzeli sve u jednoj boji.
A za slike ti saljem PP.

clock-img

31.10.2010, 21:32

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

medic slatki koji ti je ovo parket?

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

31.10.2010, 21:34

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Draga laminat je u pitanju, dugogodisnji ali jako ocuvan i kvalitetan user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

31.10.2010, 21:38

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

prelijep je... laminata zaista ima prelijepih... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

31.10.2010, 21:42

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

medic slatki bas ti je lijep stan

< Poruku je uredio maja78 RR -- 31.10.2010 21:49:33 >

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

31.10.2010, 21:44

clock-img

Medić*

pencil-img

29

hvala Majo user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

01.11.2010, 13:56

clock-img

muby

pencil-img

730

IZVORNA PORUKA: Mirkica

user posted image
ovako izgledam moja spavaca sa krem boje tapetama bijelom zavjesom creveni paravani i  bez ovog velikog prostora i ja posteljina je uvijek bijelo crvena sa puno crvenih jastuka kad raspremim i pokazem :))))))

extra

clock-img

02.11.2010, 13:38

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Ja sam izbacila zalzine i stavila rimske..veceras i nova zavjesa ce leci tako da ce sve to biti ko bombon. Inace ove rimske imam jos i u spavacoj...imam ljetne tamne koje MM najvise voli jer zaklanjaju svjetlost pa on moze duzee spavat, i svjetlije za zime.
user posted image user posted image

Koliko kostaju ove po kvadratu? I kako se odrzavaju, mogu li se prati u masini? I imaju li neke tanje da ulazi svjetlost kroz njih a da se ko je unutra ne vidi user posted image ....ja kad bih ove stavila ne bih vise nista, tj nikakve druge zavjese.

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

clock-img

05.11.2010, 16:13

clock-img

muby

pencil-img

730

Mislila sam da ne postavljam slike dok ne sasijem zavjese i dok ne sredim ostale detalje al ko zna kad ce to biti. Pa evo mali preview

user posted image

user posted image

clock-img

05.11.2010, 16:18

clock-img

Anoniman

aaaaaaaaaa muby prelijepouser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2010, 16:27

clock-img

Đenifer

pencil-img

243

Ove rimske mi se sviđaju i volila bi ih staviti u dnevni b.ili eventualno spavaču.s, neke sam radnje uspjela obići , cijene su varijabilne . Zna li neka od vas gdje su najpovoljnije rimske u Sa. Gledala sam u exluzivu, kani, velani, mikado mislim da se zove tako. Mehanizam je tu najskuplji, zanima me gdje je najjeftiniji.Hvala unprijed i moliću brz odgovor.....

clock-img

05.11.2010, 16:52

clock-img

Hannan

pencil-img

135

Muby, imamo istu kombinaciju boja :) srednji dio mi se posebno svidja, bas bi mi godio:)

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

05.11.2010, 16:55

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

IZVORNA PORUKA: ena0002

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Ja sam izbacila zalzine i stavila rimske..veceras i nova zavjesa ce leci tako da ce sve to biti ko bombon. Inace ove rimske imam jos i u spavacoj...imam ljetne tamne koje MM najvise voli jer zaklanjaju svjetlost pa on moze duzee spavat, i svjetlije za zime.

Koliko kostaju ove po kvadratu? I kako se odrzavaju, mogu li se prati u masini? I imaju li neke tanje da ulazi svjetlost kroz njih a da se ko je unutra ne vidi user posted image ....ja kad bih ove stavila ne bih vise nista, tj nikakve druge zavjese.

I mene ovo zanima!!! Btw, odlično izgledaju!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

05.11.2010, 18:50

clock-img

muby

pencil-img

730

Hvala Breskva.
Hannan ovo sam narucivala po mjeri da max iskoristim prostor (zbog udubljenja i ispupcenja), a da opet ne bude napadno.
Jos planiramo po dvije police u lijevom i desnom udubljenju, ali to naknadno, dok nam ovo "legne".
I naravno nedosataju detalji i malo boje :)

clock-img

05.11.2010, 18:54

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Muby prelijepouser posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

05.11.2010, 19:00

clock-img

muby

pencil-img

730

Tnx :)

clock-img

05.11.2010, 22:25

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: muby

Mislila sam da ne postavljam slike dok ne sasijem zavjese i dok ne sredim ostale detalje al ko zna kad ce to biti. Pa evo mali preview

user posted image

user posted image

Bogme Muby, ovo ti pravo dobro. Super ideje, boje, stil...Ma sve mi se svidja. Malo fli detalja, ali i to ce leci, a kad legne, slikaj da parimo oci.

clock-img

05.11.2010, 23:01

clock-img

Niina

pencil-img

977

muby ekstra izgleda, tako cisto i uredno.....zene imatel vi malu djecu????user posted image user posted image user posted image user posted image
Kod mene je dnevni, ma citav stan haotican...ja samo cistim ,ribam, garnitura se rednovno riba  jer je svako jutro upljackana njenim keksicima...ludilo...
Gdje god dogje "posprema"....
Jel to do mene ili.....???

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

clock-img

05.11.2010, 23:08

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: Niina

muby ekstra izgleda, tako cisto i uredno.....zene imatel vi malu djecu????user posted image user posted image user posted image user posted image
Kod mene je dnevni, ma citav stan haotican...ja samo cistim ,ribam, garnitura se rednovno riba  jer je svako jutro upljackana njenim keksicima...ludilo...

hihihihihihihihi ma sve se slika kad je tip top, mora biti mali urnebes kad su djeca tu, ako nista igracke

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

05.11.2010, 23:30

clock-img

Niina

pencil-img

977

uhh, vec mi je lakseuser posted image user posted image user posted image user posted image , a evo gledam koliko bi meni trebalo da tako rascistimuser posted image user posted image user posted image user posted image kod mene u po dnevnog boravka krevetic na rasklapanje pun jenih igracaka, pilates lopta s kojom se igra....potrajalo bi, zato i ne slikamuser posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

clock-img

05.11.2010, 23:35

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

muby prelijepo,po om ukusu....Mi jos nemamo svoj stan pa ovdje kao podstanari nista ni ne sredjujemo,jedva cekam da ga imamouser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

07.11.2010, 09:32

clock-img

bebica1989

pencil-img

1321

drage moje ja sma vec pocela kontati kakvu cu seciju kupiti u svoj novi dom,dimenzije otprilike secije bih trebale biti 200 sa 250,takvu ideju imam u glavi,a boje bih trebala da bude zelenkaste..pa da li vi imate kakvu ideju za model,da dodam voljela bih da bude na razvlacenje,sa osatvom za posteljinu..pomagajte

Ne vezimo srce za dunjaluk,jer samo tad bice nam lako podnijeti iskusenje.....

clock-img

07.11.2010, 18:11

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ako sam dobro razumjela ti zelis ugao...
da se moze razvuci i da ima sanduk za posteljinu...
to je onda nesto ovako, nema naslona, pa je veca povrsina za spavanje...
boju u vecini salona mozes naruciti po "stof karti"...

Ugaona garnitura LISA

// ID to use for thumbnail of currently displayed image
oldID="ug_lisa0"

function displayLarge(id){
// change the large image
imageName="images/proizvodi/"+ id + ".jpg";
document.getElementById("largeImage").src=imageName;
// set the style of the previous thumbnail back to the default
document.getElementById("current").id=oldID;
// make note of the id before we change it
oldID=id
}

// choose the first image to display

user posted image
Ugaona garnitura LISA
user posted image
Ugaona garnitura LISA

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

07.11.2010, 18:13

clock-img

bebica1989

pencil-img

1321

e hvala ti mnogo preslatka je

Ne vezimo srce za dunjaluk,jer samo tad bice nam lako podnijeti iskusenje.....

clock-img

07.11.2010, 18:58

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Niina

hihihihihihihihi ma sve se slika kad je tip top, mora biti mali urnebes kad su djeca tu, ako nista igracke

ma ja i dok nisam imala dijete nije mi ovako izgledalouser posted image ...a kamo li saduser posted image ...ja se pitam samo

GDJE VI DZITE STVARIuser posted image ...ono tipa...knjige, muzevu videoteku, 4 kompa. na kojima se "radi"user posted image ...8 zvucnika radi ugodja ...jer inace filmovi nemaju smislauser posted image ..casopisi koji se ne smiju baciti..neplacene racune...i tako to

muby...extra ti je dnevni boravak...pogotovo mi se svidja ovo rjesenje radnog stolauser posted image ...jel to mobilno?

Zadnji članci

article-img