30.11.2011, 12:39
1815
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

, neće zamazati namještaj ruke uvijek čiste, neće mrviti, jede pretežno za stolom, ali meni su boljka komp. i crtani koje ja ne dozvoljavam puuuno koristiti, trčanje po ulici gdje strepim da ne padne ili ne poleti preko ceste ne dao Bog, a ja ne mogu da ga stignem sa još jednom bebom... On meni ne vrišti za igračke u prodavnicama, ako nešto i traži a skupo je ili meni iskreno bezveze, ja mu kažem hajmo mi kupiti onu drugu vidi kako je lijepa, ili jaje i što kaže Hanady za male pare ga obradujem a ja rahat.. Kod mene slabo ima nekih aman skupocjenih igrački....Ali me nekad ta vriska haman pa ni zbog čega izbaci iz takta...
). Mada nikad nebi bacio svoju igračku za spavanje jer će se udariti i ako mi slučajno ispadne rasplače se i kaže ljubi Ukija boli ga, udario se. Pokupiti igračke samo ako neko sa njim kupi ili ako "Idemo kod nane kad pokupiš igračke".
.
, to njegovo hehe.. jednom ja kupila čarapice djeci i svojoj i jetrvinoj, i otišli mi kod njih,kada on ugleda na malenoj iste čarapice ko kod njega, kaže joooj mama uzela mi čavape