Zadnji članci

Žena lažirala trudnoću i porođaj, koristila lutku
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.

Zanimljivosti

Samsung AI uređaji mijenjaju način na koji živimo
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano

Uređenje doma

kasni vec 9 dana i danas sam primjetila na papiru u toaletu da ima smedjeg traha i evo vec dva sata ide po malo? da li je to normalno u ranoj trudnoci, nemam nikakve bolove i uopste nemam apetita... molim vas pomozite mi
   kasni vec 9 dana i danas sam primjetila na papiru u toaletu da ima smedjeg traha i evo vec dva sata ide po malo? da li je to normalno u ranoj trudnoci, nemam nikakve bolove i uopste nemam apetita... molim vas pomozite mi  

je sve ok. Srečko kuca.
   je sve ok. Srečko kuca.  

Sad sam preplašena. Ja sam ga sinoć dobila i evo joša malkice nešto kao smeđe ima. Doktoru planirala ove sedmice, ali sad me panika uhvatila. Navodno sam u 7. tjednu. Mama mi je rekla da je i ona imala istu situaciju dok je mene nosila, da je to normalno. A gin. moje prijateljice veli da su to zaostaci i posljedice oplodnje, ništa strašno. No, vidim ovdje se svašta spominje
  Sad sam preplašena. Ja sam ga sinoć dobila i evo joša malkice nešto kao smeđe ima. Doktoru planirala ove sedmice, ali sad me panika uhvatila. Navodno sam u 7. tjednu. Mama mi je rekla da je i ona imala istu situaciju dok je mene nosila, da je to normalno. A gin. moje prijateljice veli da su to zaostaci i posljedice oplodnje, ništa strašno. No, vidim ovdje se svašta spominje  
   .
  .   .
  .  Mozda da provjeris opet za dva dana. Jesil dobila kakve tablete, utrogesatn,duphaston i sl? Sve su oni cuvari trudnoce. Ako nisi trazi od dr. Najvaznije je da se beba vidi i da se cuje srce.
   Mozda da provjeris opet za dva dana. Jesil dobila kakve tablete, utrogesatn,duphaston i sl? Sve su oni cuvari trudnoce. Ako nisi trazi od dr. Najvaznije je da se beba vidi i da se cuje srce.