Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
19.04.2011, 16:03
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Meni su Mela i Ajna super imena
Meni super ime, od mog skolskog druga se sestra zove Mela... bas je simpa
< Poruku je uredio Lady26 -- 19.4.2011 16:05:06 >
19.04.2011, 16:06
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sonja
Selma super su ti Ajna i Ajla
Jasmina se zove jedna beba Adinova drugarica i on stalno meni govori da u mom stomaku ima Jaca
Sonja ja glasam za Daria Boze zasto sad ce se maja78 javiti
25.04.2011, 19:56
Mirkica
6978
firstbaby ima Mayra Spanskog je porijekla sto znaci "predivna" a ima i u latinsko sto znaci CUDO
TO je i irsko ime i znaci biljka
eto
25.04.2011, 20:46
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: lili1905
Daria mamina princeza plavih okica i dugih trepavica!
prelijepo ime
vidis Noa da sam se vec ranije za to ime izjasnila
25.04.2011, 20:57
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Eh pošto su rekli da je curica,mi smo izbor imena sveli na ovih par pa vidjet ćemo: MM je dao samo jedno ime kao prjedlog a to je:
Sva su ti imena super,Belma i Mersiha su mi zadnje na listi,i Samra zato sto se ja zovem Semra i ima isto znacenje.Ja sam svojoj Hani htjela dati ime ajla ali nisam jer vec u blizoj familiji imamo Adnu,Amnu i Ajnu a sve mi nesto slicno. Elma je moja sekica. Mela nije lose,nikad prije nisam cula pa mi je potrebno malo vremena da naviknem na njega. Joj valja meni dva imena smislit. Nemam ideju ni za jedno.
25.04.2011, 21:11
Selma.A.M
2127
Hannice ma ja svako malo dodajem i oduzimama imena,nekako mi je lakše bilo prvi put malcu dati ime nego sad,valjda za djevojčice veći izbor imena pa sam baš zbunjena Meni je opet Hana preljepo ime,ali je kuma ugrabila za svoju curicu tako da ....... Imam u opciji sada i Sara samo moram naći značenje
25.04.2011, 21:20
Hannica
2920
I meni se Hana jako svidja,ali da se vratim u proslost ne bih dala to ime,jednostavno ihje previse.Prije par dana je vodila na vakcinu i prozvalo tri Hane jednu za drugom,a poslije njih Hena. Kaze nam doktorice mogli ste i halvu napravit. I Sara je jako cesto ime,znam da je prije par godina bio slucaj da su u jednom prvom razredu bile 4 Sare. Jos je kod nas i prezime cesto tako da vjerujem da u zenici imaju bar 2-3 Hane sa istim prezimenom. Nekad mi dodje da joj promjenim ime.
25.04.2011, 21:26
Hanady RR
18727
a meni nije jasno zašto se opterećujete koliko osoba ima s aistim imenom. ja sma mlađoj ime dala iako sma znala da u našoj ulici od rodbine ima curica s aimenom Farah znači sto prezime isto ime hamana i adresa...al meni je ime Farah imalo divno zanačenje i jednostavno tako je moralo biti.
Ako vams e odpada ime i ako je lijepo značanje...zašto odustai od istog...svi smo mi podebne jedinke i svako za sbe eživi tako će i naša djeca...na nama je do njih insana napravit a to koliko ih u razredu ima istoga imena mislim ne treba vas sikirati. Sara Značenje imena dolazi od hebrejskog Sarah - kneginja, princeza. Sara znači princeza, ona je posebna i odvažna kao pustinjska princeza. Treba stalnu pažnju, nježne dodire, ali ona to zna i vratiti s jednom posebnom i jedinstvenom ljubavlju.
25.04.2011, 21:30
jasmin
4600
I meni isto nije bitno ako je ime cesto...bitno je da mi se svidja,da ima lijepo znacenje ili da ga je nosio/la neko od istaknutih osoba u historiji islama. Sara je ime supruge Poslanika Ibrahiima.Uvijek sam za to ime.Ja imam sina Ibrahiima,a seka ima kcerkicu Saru.
25.04.2011, 21:33
Hannica
2920
Tako ti je to u zivotu,opterecujemo se razlicitim stvarima,niso svi isti,nekom smeta ovo,nekom ono.....Ljudi smo,sta drugi da ti kazem.
25.04.2011, 21:34
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: jasmin
I meni isto nije bitno ako je ime cesto...bitno je da mi se svidja,da ima lijepo znacenje ili da ga je nosio/la neko od istaknutih osoba u historiji islama. Sara je ime supruge Poslanika Ibrahiima.Uvijek sam za to ime.Ja imam sina Ibrahiima,a seka ima kcerkicu Saru.
mm,ali sa jednim i.
25.04.2011, 21:35
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: Hannica
I meni se Hana jako svidja,ali da se vratim u proslost ne bih dala to ime,jednostavno ihje previse.Prije par dana je vodila na vakcinu i prozvalo tri Hane jednu za drugom,a poslije njih Hena. Kaze nam doktorice mogli ste i halvu napravit. I Sara je jako cesto ime,znam da je prije par godina bio slucaj da su u jednom prvom razredu bile 4 Sare. Jos je kod nas i prezime cesto tako da vjerujem da u zenici imaju bar 2-3 Hane sa istim prezimenom.Nekad mi dodje da joj promjenim ime.
Ma tvoja Hanica je jedinstvena hehe.
25.04.2011, 21:36
jasmin
4600
mm,ali sa jednim i.
Ma ne vjerujem da ce u bh papirima biti sa dva i,ali ja stavim jer ovdje ga jasno izgovaraju,mislim to dugo ii,kao Deen,ono Ibraheem.
25.04.2011, 21:38
Hannica
2920
I meni se Hana jako svidja,ali da se vratim u proslost ne bih dala to ime,jednostavno ihje previse.Prije par dana je vodila na vakcinu i prozvalo tri Hane jednu za drugom,a poslije njih Hena. Kaze nam doktorice mogli ste i halvu napravit. I Sara je jako cesto ime,znam da je prije par godina bio slucaj da su u jednom prvom razredu bile 4 Sare. Jos je kod nas i prezime cesto tako da vjerujem da u zenici imaju bar 2-3 Hane sa istim prezimenom.Nekad mi dodje da joj promjenim ime.
Ma tvoja Hanica je jedinstvena hehe.
Pa jeste,mamina Hanumica,tako je zovem. Nije sto je moja,ali bas je divna i posebna u svakom pogledu.
25.04.2011, 21:45
Selma.A.M
2127
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
a meni nije jasno zašto se opterećujete koliko osoba ima s aistim imenom. ja sma mlađoj ime dala iako sma znala da u našoj ulici od rodbine ima curica s aimenom Farah znači sto prezime isto ime hamana i adresa...al meni je ime Farah imalo divno zanačenje i jednostavno tako je moralo biti.
Ako vams e odpada ime i ako je lijepo značanje...zašto odustai od istog...svi smo mi podebne jedinke i svako za sbe eživi tako će i naša djeca...na nama je do njih insana napravit a to koliko ih u razredu ima istoga imena mislim ne treba vas sikirati. Sara Značenje imena dolazi od hebrejskog Sarah - kneginja, princeza. Sara znači princeza, ona je posebna i odvažna kao pustinjska princeza. Treba stalnu pažnju, nježne dodire, ali ona to zna i vratiti s jednom posebnom i jedinstvenom ljubavlju.
Hanady, jeli to Sarah muslimansko ime ?
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 25.4.2011 21:46:12 >
25.04.2011, 23:48
firstbaby
17
hvala puno Mirkice :)))) moram onda otvoriti i irski pub ;)
06.05.2011, 13:45
palachinken
5397
Da li je izašla ona tabela najčešćih imena zavodaza statistiku za 2010. ? Ne snalazim se na njihovov stranici, ali nikako.
07.05.2011, 17:07
Sonja
2429
palachinken ja mislila da je Adin rijetko ime kad ono po statistici 2009 4.mjesto
SARA je lijepo ime i meni se svidja al stvarno je pretjerano puno ima..koja god nova curica se rodi nosi to ime..bar u mojoj okolini
aBd bude zensko ja zapela da bude Daria a mm nesto negoduje..pomagajte kako da ga nagovorim ako bude musko nek bude Dario
Moja djeca na pozicji 30 i 56. Mogli smo i dalje na listi biti, al' haj dobro je i ovako. Mene nigdje nema, dobro je.
24.05.2011, 22:32
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Hanady, jeli to Sarah muslimansko ime ?
da..u knjigama muslimanskih imena češće se nalazi sarah nego samo sara...ja sam se ''lomila'' između Sarah i Farah pa je prevagnula Farah koja je na 56 mjestu na tabeli...mene i starije nema nidgje ni na mapi
25.05.2011, 12:44
Almaa
1983
cure, ja imam bebicu 6-i mjesec i naravno ima vec ime , ali meni se dopalo jos jedno ime toliko i njegovo znacenje da razmisljam da joj dodam jos jedno ime, hajde recite mi sta vi mislite o tome?
25.05.2011, 13:11
veeseelaa
20552
što da ne, super, radi kako se tebi dopada a narod će uvijek biti i za i protiv.... a djevočica aBd može birati kako ćete je zvati, jednim ili drugim imenom
25.05.2011, 13:15
Amani12
1651
Bas tako,zasto da ne? Bitno je da se tebi tako dopada, a i curici ce kad odraste sigurno,bar jedno.