PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
I od mene iskrene cestitke!!!! < Poruku je uredio Dina RR -- 12.1.2009 13:51:42 > _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
čestitke od mene i moje princeze _____________________________mala princeza 12.06.2008 mali princ 11.02.2011
Pridruzujem se lijepim zeljama i cestitkama
sve najbojle i od nas. _____________________________LAURA 5.1.2008.
Da raste velika i puno srecna.Cestitke roditeljima _____________________________David sonceto na mama
čestitam i želim sve najbolje _____________________________strpljen - spasen
Sve najbolje za novu mamu i njenu prinezu _____________________________Pile mamino 17.06.2008.
iskrene cestitke za bebu i njene roditelje. _____________________________Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan. S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.
cestitke i od mene... sve naj, naj
i od mene sve najbolje _____________________________Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D
Sve najbolje od mene i moje slatke curice _____________________________http://neckodina.weddingannouncer.com/ Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008
I mi se pridruzujemo cestitkama _____________________________Ajlica Sunchica 04.12.2008.
Sve čestitke i od mene i moje male princeze.Bebi želimo dug i sretan život.....SVE NAJBOLJE.
Cestitam roditeljima i sve najbolje vama i maloj djevojcici
ČEstitke i curici i roditeljima ! Stigao nestrpljivko
Drage moje, puno hvala na cestitkama < Poruku je uredio Dina RR -- 12.1.2009 13:52:07 > _____________________________Beba je dosla 22. decembra 2008.
Mnoge mame se bave dodatnim poslovima, a tu je i pretvaranje sopstvenog tijela u mali biznis. Sve...
Dojenje i dohrana
Da li će dijete i dostići prosečnu visinu, može lako da se prati na karti rasta još od rođenja.
Zdravlje i bezbjednost
Naučnici su nedavno obavili testiranje i otkrili top 10 predmeta koji se nalaze u prosječnom doma...
Teških perioda trudnoće, većina žena se kasnije prisjeća kao najsretnijeg vremena, svijetlog razd...
Simptomi trudnoće