ja sam bila samo u spaniji vise puta tako da sam obisla gotovo cijelu spaniju od andaluzije i malage do san sebastiana :) u hrvtskoj sam samo bila jednom i to ja mislim da je bio u pitanju Gradac. Planiram prvo da obidjem BiH jer sam slabo u kojem gradu bila pa tek onda aBd dalje hehe a zaboravila sam i Madjarsku Budimpesta i jedan mali gradic na Balatonu...
14.01.2009, 22:58
orhideja
58
Super tema kao prvo. Ja sam proputovala:Sloveniju,pola Hrvatske,pola Bosne i Hercegovine,bila u Beogradu,Italiju,Austriju i zivim u Svcarskoj.A da i u Madarsoj sam bila i na Cran Canarima,a u Martu idem u Dom.Republiku.E sto sam sve obisla .Ma imam jos vremena.
15.01.2009, 00:04
leli§
1201
bas mi se otvorio apetit za neko novo putovanje citajuci postove
evo moje listice:
Madjarska: Pecu, Budimpesta (nekad davne 1990.god) bivsa CSR: Prag i Harkanj (davne 1989. god) Austrija: Bec, Salzburg Njemacka: Minhen, Lajpzig Italija: Milano, Venecija, Verona, Firenca, Piza i Rim Hrvatska: Makarska Rivijera, Vodice, Sibenik, Dubrovnik, Cavtat Crna Gora: Sutomore, Lepetani Bosna: tu i tamo---svugdje nekud Turska: Istanbul (vise puta), Tekir Dag, Corlu
Egipat: Kairo Qatar: Doha UAE: Abu Dhabi, Dubai
Tajland: Hua Hin, Bankok Indija: Surat, Ahmedabad, Bombaj, Bangalor, Chennai
zelja da odem: Kuba, Hong Kong
preporuke: Hua Hin na Tajlandu, Kairo, Istanbul, Bombaj, Bangalor nije mi se svidjelo: Venecija, Tekir Dag
15.01.2009, 00:44
Anoniman
moja kratka lista kaze: BiH, Hrvatska, Slovenija, Austrija, Njemacka, Belgija, Holandija, Francuska, Italija, Turska, Katar, UAE... et :) zelja USA - preciznije NY :) nadam se jednog dana :)
15.01.2009, 09:40
Nadi
361
Ja sam bila u Austriji 2 puta, Turskoj na ljetovanju u Kemeru 1 put, sjeveru Italije 1 put, Hrvatska nebrojeno puta.
15.01.2009, 10:55
Anoniman
super tema i jedna od stvari za koje uglavnom zivim... osim ovih susjednih, hrvatska, srbija, crna gora, slovenija, u vise navrata i vise mjesta... na listu dodajem: njemacka: berlin, koln, dortmund, mannheim, stuttgart, holandija: amsterdam danska: kopenhagen svedska: goeteborg francuska: pariz (medeni mjesec:)) italija: rim, venecija, verona, bari grcka: atina, kavala turska: istanbul, izmir, ankara
zelje- maroko: marakes i UEA: dubai (a dragi mi je neki dan obecao ovo drugo u skorijoj buducnosti )
uh, sto volimmmmmmm....
15.01.2009, 17:00
mamy Sabina
1553
Ni zbog čega mi nije žao što nemamo u ovoj našoj zemlji malo bolji standard,kao zbog putovanja.Ma kakvi avioni,kamioni! Bosna i Hercegovina-skoro cijela istražena- Hrvatska-sve sem Zagorja i Slavonije Crna Gora-Podgorica,čitava obala i Skadarsko jezero-fascinirana sam njime! Srbija-malo toga,Beograd i ostalo u prolazu. Makedonija-Ohrid-raj! Slovenija-Maribor i rikverc kući. Kosovo-bila 89 godine u Peći na nekom susretu,sa školom išla. Albanija-Drač Grčka-sa svojom dundolinom sam bila 2002 g. 5 dana u Grčakoj,Solun,Kavala i Meteore-paf! Mađarska isto 89 godine sa izviđačima bili u Somboru,pa nas odveli na dan u Segedin,tada se tamo išlo po vajkrem i druge sireve. Slovačka,tada bila Čehoslovačka,doduše ni nesjećam se,vodili me tata i mama davno. Turska-jedan divan period smo i proveli u Turskoj-Istanbul,Izmir,Bursa,Kusadasi,Marmaris,Ajdin,Denizli,Pamukale.
27.01.2009, 16:51
adannn
946
Španija,Italija,Francuska i neki dijelovi Hrvatske.....Želja mi je da odem u Grčku pa se nadam da ću je sebi ispuniti....
03.02.2009, 14:29
nina20
34
Pozdrav svima,ja sam nova ovdje! Ja sam isto prije udaje puno putovala (Hrvatska,Slovenija,Austrija,Njemacka,Svicarska,Holandija,Belgija...),a nakon udaje me sprecavao posao,pa beba..Sad bas ja i muz planiramo na malo duzi odmor u Holandiju iako je beba jos mala (4mj).Zanima me je li se itko od vas usudio s bebom na tako dalek put,mi mislili busem a voznja traje 24h pa me pravo strah zbog bebe,kako ce to sve podnijet?
03.02.2009, 14:54
mukica
274
E zenice super je ova tema. Kako ja volim putovati i dok se ovaj mali pisonja nije rodio svake smo godine negdje drugo bili, al cemo i sljedece godine aBd. Turska bili tri puta obisli uzduz i poprijeko Dubai i kompletno Emirate Egipat Sharm el Sheik, Hurgada isto uzduz i poprijeko Hrvatska Srbija Crna Gora Italia Svicarska Madarska Mislim da nisam nista zaboravila
Moji roditelji idu u Dubai u cetvrtak po drugi put pa sam se ponudila da im kofere nosim
06.03.2009, 13:28
nenica
44
Super tema!! A vidin ja da ste se sve vi naputovale!!! Ja OBOŽAVAN putovanja, ali u zadnje vrime nigdi ne možemo ić jer naravno....nema se para!! Ja di god san išla išla san uglavnom poslovno...dakle:
Hrvatska: uzduž i porpijeko, jer je ipak to moja zemlja, a najprije moraš upoznat svoju zemlju pa onda sve drug, bar tako kažu...i najlipši grad na svitu mi je i dalje moj Split ! BiH: Čapljina, Sarajevo, Mostar, Ljubuški.... Crna Gora: uzduž i poprijeko, zbog posla, ali me se nije nešto dojmila, jedino Kotor. Slovenija: Ljubljana Italija: Ancona, Rim, Vatikan Češka: Prag Mađarska: Budimpešta Austrija: Beč Njemačka: Dusseldorf i Koln (predivna gotička katedrala!) ARGENTINA: Tamo san predavala 5 miseci! Joj šta OBOŽAVAN tu zemlju,a pogotovo BUENOS AIRES!!! Rusija: Sankt-Peterburg, Luga
i to je to, mislin da nisan ništa zaboravila. A tila bi ić u Španjolsku (to mi je njaveča želja kao profesoru španjolskog), Meksiko, Kuba, Peru, Brazil, Japan, Engleska, Portugal....ajme neće mi stat, nema smisla nabrajat . Ali bojin se da neću nikad više nigdi otić...jedva skucamo za stanarinu i kredit . Al neću se bunit, iapk živin na moru, a to je isto super!!!! Pusa! I da sve odemo di god želimo !
06.03.2009, 13:57
ena23
2131
Spanija- lloret de mar, Barcelona Francuska- Cannes Italija- Verona i Venecija Hrvatska- Crikvenica, Dubrovnik Svicarska- Cirih, Zeneva Madjarska- Pecuh, ne sjecam se jos gdje, neki lijekoviti bazeni Turska- Istanbul, Izmir, Cesme, Antalija, Ankara, Nevsehir
Ove godine stedimo za bebu pa cemo na more u Neum
Najljepsa mjesta su definitivno Zeneva i Istanbul
18.04.2009, 11:57
nina20
34
Ja i moja cura sutra putujemo za Nizozemsku i jedva cekamo,samo ne znam kako ce Stefani podnijeti put jer cemo busem a putuje se 24h,valjda cemo izdrzat.
18.04.2009, 12:31
bubamara80
389
naćešća putovanja su poslovno i uvijek ca. 3 dan, ima i turističkih a i posjeta rodbini:
Njemačka-uzduž i poprijeko (moj drugi dom) Hrvatska-uzduž i poprijeko (moj 3dom) a Zagreb mi neobično drag i znam svaku ulicu Crna Gora-Ulcinj (famiijska kuća na moru) Srbija-Beograd Španija-Barcelona,Lorret de Mar Holandija-Mastrich Turska-Istanbul Austrija-Salzburg (prelijep grad),Attnang-Puchheim Monaco-Monte Carlo (interesantno) Italija-Milano, Rim,Spoletti Mađarska-Budimpešta Slovenija-Velika Gorica,Ljubljana
ne mogu više da se sjetim. Na jesen aBd opet poslovno u prelijepi Salzburg :)
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
Moje srce se rodilo 25.09.2008
19.04.2009, 15:01
remzy
1380
ja volim putovati ,ali kako sam se udala rijetko ,a kako su djeca dosla nikako
a bila sam u njemackoj u austriji u madarskoj u sloveniji u hrvatskoj i naravno da neizostavim nasu predivnu drzavu bosnu pa skoro i uzduz i poprijeko
19.04.2009, 16:01
babymia
67
joj cure drage,ja obozavam putovati....bila sam svuda,i jos mi nije dosta ..... u sloveniji zivjela 3 god. u italiji godinu hrvatska austrija svicarska njemacka belgija holandija francuska monako spanija madjarska slovacka ceska rumunija srbija crna gora makedonija grcka u africi tunis u americi little rock,dallas,memphis,miami i new york city a ovu nasu bosnu uzduz i poprijeko obisla
a rado bih jos u istambul,to mi je muz obecao kad nam bebica malo naraste,pa da je mozemo ostaviti par dana.....zelja mi je i californija,ali teeeeskoooooo
22.04.2009, 09:46
mišur
1329
Uh, ko ne voli putovati... Ja sam bila u austriji, mađarskoj,italiji, francuskoj, španiji, egiptu, tunisu, hrvatskoj, sloveniji, srbiji... Čekamo da nam Luka malo poraste, pa će i on sa mamom i tatom po svijetu... Ako u međuvremenu ne dođe još jedna bebica
23.04.2009, 14:13
schmeteling
64
Jao pa ko nevoli putovati??? To je superrrrrrrrrrrr!!! Bila sam u: Zagrebu Njemačkoj:Gelsenkirchen,Koln,Essen,Bochum,... Holandiji Italiji:Venecuela,Rimini,.... Banja Luka,Sarajevu,Gradačac,Travniku,.... A Krajinu da ne spominjem....... Voljela bi otići u Mostar,to mi je želja ako Bog da planiramo ove godine ići.
23.04.2009, 14:21
mala mu
344
ja nigdje nisam bila osim u hrvarskoj...jesam obišla dosta gradova na obali jadrana al od hrvatske dalje nigdje a volim ići i išla bi svagdje al' nemam prilike a niko me ni ne zove da mu dođem u goste..ima te rodbine svagdje po svijetu al jok...ni da se našale
23.04.2009, 15:05
lejlaze
845
nisam ni ja nesto puno obisla Minhen, zivjela 5 godina hrvatku - u Istri obisla dosta gradova (bila i u Humu, najmanji grad na svijetu) slovenija - Postojna turska - alanya i to je to
23.04.2009, 15:08
mala mu
344
tebi je bar trebao pasoš za tvoja putovanja a meni...pa mogla sam negdje i preko šume preći granicu što bi neko skonto
24.04.2009, 13:42
schmeteling
64
mala mu evo ja te pozivam,bujrum!!za ovamo ti netreba pasoš,možeš i ličnom,hahahah!! Eto ako nekad budeš imala želju slobodno......
24.06.2009, 18:36
sarisari
610
Cure ova je tema super, da se covjek odmah spremi i otputuje negdje, moja putovanja: Madjarska, Francuska, Italija, Španija, Švedska, Tunis, Egipat, Hrvatska, neki gradovi po BIH, Turska, sada trazim ako neko moze da mi preporuci neku dobru agenciju za neko egzoticnije putovanje tipa: Kuba, Bali, Maldivi.....vidjela sam da Atlas tours radi neke egzoticne ponude, ali nisam se detaljno raspitala pa ako neko nesto zna neka javi?
24.06.2009, 19:04
veeseelaa
20552
Holandija, Francuska, Njemačka, Luxembourg, Švicarska, Mađarska, Tunis, Engleska, Egipat, Turska i naravno plus zemlje u regionu Toplo preporučujem odlazak na ljetovanje na Ohridsko jezero - Makedonija Ne bih rekla da ima u ponudi kod nas u turs.agencijama ali putem neta se garant može naći neki aranžman
< Poruku je uredio veeseelaa -- 24.6.2009 19:05:41 >
24.06.2009, 19:28
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Toplo preporučujem odlazak na ljetovanje na Ohridsko jezero - Makedonija Ne bih rekla da ima u ponudi kod nas u turs.agencijama ali putem neta se garant može naći neki aranžman