ja zaista ne znam koliko kosta, znam da je svekrva kolutala ocima kada joj je ovaj rekao cijenu. Znam da u Sarajevu jeftinije kupuje, a kod mog svekra mora da bude prva klasa, neće on ništa kinesko
moja prijateljica je presla na duhan i pusi 5 cigara dnevno mrsko joj motati ja cu kad budem velika kupiti lulu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
, ja da pušim kupila bih muštiklu da se kur . Znaš ono dugi, crveni nokti i muštiklica. Haljinica i štiklica i svi misle da sam ministarka
ma sve imam samo mi fali mustikla nema kod nas za ove slims al ima u SA zbavit cu je
Ma ja sam mustiklu koristila neko vrijeme i beze je ne osjetis cigaru uopste
24.05.2011, 23:51
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: myb@by
IZVORNA PORUKA: noa
ja zaista ne znam koliko kosta, znam da je svekrva kolutala ocima kada joj je ovaj rekao cijenu. Znam da u Sarajevu jeftinije kupuje, a kod mog svekra mora da bude prva klasa, neće on ništa kinesko
moja prijateljica je presla na duhan i pusi 5 cigara dnevno mrsko joj motati ja cu kad budem velika kupiti lulu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
, ja da pušim kupila bih muštiklu da se kur . Znaš ono dugi, crveni nokti i muštiklica. Haljinica i štiklica i svi misle da sam ministarka
ma sve imam samo mi fali mustikla nema kod nas za ove slims al ima u SA zbavit cu je
Ja da znam kako t izgleda poslala bih ti jednu, svakako sam ti nešto obećala od kone iz butika
ne brini nista, sutra je moram naci
24.05.2011, 23:56
Anoniman
ma jednom mi je hanady objasnjavala gdje u sarajevu da trazim al ja ne odo u SA i tako ostado bez mustikle
24.05.2011, 23:58
bananica
4330
25.05.2011, 00:05
Hanady RR
18727
ma jednom mi je hanady objasnjavala gdje u sarajevu da trazim al ja ne odo u SA i tako ostado bez mustikle
ojj gdje je moja pamet...pa da niti jednom ne pošajljem il donsem... a ne brini...ja muštiklu šaljem hebemu patka zaboravnog
25.05.2011, 00:07
taurus
3578
pa ovo je tema kako prestati pušiti a ne kako nabaviti rekvizite za pušenje
a baš se sad zamišljam sa muštiklom i ne bi mi bila od viška
25.05.2011, 00:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ojj gdje je moja pamet...pa da niti jednom ne pošajljem il donsem... a ne brini...ja muštiklu šaljem hebemu patka zaboravnog
ih kad smo o tome pricali myb@by me veceras napomenu
25.05.2011, 00:10
Anoniman
IZVORNA PORUKA: taurus
sad ces vidjeti kad mene optuze za OT p.s. ljubi mi Noru
25.05.2011, 09:53
taurus
3578
IZVORNA PORUKA: taurus
sad ces vidjeti kad mene optuze za OT p.s. ljubi mi Noru
jeste, jeste ti si prva počela o muštiklama pa si ti kriva za OT
ljubimo i ja i nora vas dvije
09.07.2011, 13:10
andjelika
20
Krajem godine sam obecala stosta, izmedju ostalog da cu ove godine prestati da pusim. I konacno je odluka donesena, samo je treba sprovesti u delo. Od danas sam na zibanu. Videcemo kako ce stvari ici.
21.07.2011, 13:11
floopy
9
Nakon što sam se sto puta pitao kako prestati pusiti prestao sam silom. Morao sam operirati krajnike i nisam mjesec dana mogao jesti a kamoli pušiti. Nakon toga sam probao zapaliti i cigareta mi je imala odvratan okus.
21.07.2011, 14:44
leona81
6373
nekoliko puta prestajala, pocinjala, najduze prestajanje bilo godinu dana, pa kad sam ostala trudna, cijelu trudnocu i 6 mjeseci nakon poroda...i opet pocnem...sada sam prestala i evo mjesec dana ne pusim i ne fali mi, pocela sam ponovo trenirati i jako mi smeta pusenje...nadam se da cu istrajati
21.07.2011, 14:48
Blue rose RR
4361
Moja sreća pa nikada nisam zapalila cigaretu, i popušila je. I sa tog aspekta neću truniti. Međutim, u svojoj okolici ( i to najbližoj) gledam kako ljudi prestaju:
1.- ili se razbole pa moraju; 2.- ili imaju toliko jak karakter, i to žele.
Trećeg nema.
07.01.2012, 00:12
klemzi
2988
Ja ne pušim već dva dana Može malo podrške
07.01.2012, 00:16
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: klemzi
07.01.2012, 00:18
Ilhana RR
6113
Bravo Klemzi... a moj odogovor na kako prestati je nemoj ni pocinjati :D
07.01.2012, 00:21
Hannan
135
Bravo mala
07.01.2012, 00:23
klemzi
2988
Hvala, hvala...bilo je lahko ova dva dana, valjda tako i ostane... samo mi se ni kafa više ne pije
07.01.2012, 00:46
sporty mamaa
3211
Hvala, hvala...bilo je lahko ova dva dana, valjda tako i ostane... samo mi se ni kafa više ne pije
To svi obicno kazu. I da je prvi tjedan najtezi. Ma cvrsta volja je najvaznija. Valjda, ne pusim, pa nisam kompetentna
07.01.2012, 00:53
Ilhana RR
6113
Moj babo je pusio, i sve dok su mogli da puse na njegovom poslu on je pusio... kad su zabranili na poslu da se pusi on je dosao kuci i rekao "E ja vise ne pusim" ostale mu dvije cigare u kutiji na koju je zapisao datum... mislim da ima 15 godina kako je to uradio i nikad ga nije vise povuklo ;)
sve se moze sto se hoce =)
07.01.2012, 09:58
vjestica
4335
i navijamo da ne posustaneš samo mi je smiješno kad se na ovu temu javljaju oni koji nikad nisu pušili možda imate u svojoj okolini ljude koju se tek tako prestali pušiti i čini vam se da je lako, ali vjerujete da nije ja ne znam nikog da je tek tako prestao pušiti i da ga više nikad ne povuče ja sma prestala prije 3,5 godine i sve je bilo samo ne lako, koliko god se drugima činilo da sam tek tako prestala) i povuče me i sad, i sad poežlim zapaliti i sad sanjam da pušim, samo što odolim tom iskušenju jer bi mi bilo žao da upropastim ovaj dosadašnji trud
07.01.2012, 16:22
leona81
6373
ja sam prestajala milion puta, u trudnoci nisa pusila, ni dok sam dojila prvih 6 mj, pa onda ponovo pocela, pa prestala a sad znam zapaliti bas na derneku jednom u 3 mjeseca ako mi je cejf ali u sustini ne pusim, ne zelim sebi reci nikada vise, vec dopustim sebi ponekad da zapalim i to samo jednu cigaru ako bas zelim...
07.01.2012, 17:16
anidla
3683
ja prestala u trudnoci pa zaradim inefkciju rane i opet pocne, znam,glupo je ali je tako....
ni ne pokusavam da prestanem sto je najzalosnije, ali mislim kad odlucim da ce to biti to....ali treba odluciti