Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
skorpija i drugo je lagano,samo me je prvo napatilo valjda nisam imalo pojma o porodu nikita ne brini ti si ovdje svasta naucila tako da ce ti biti lakse
07.11.2009, 21:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ena23
Eh tada sam ga uzela u narucje, pomilovala mu obraze,i od silne srece pocela plakati kao malo djete...
ena, miša li ti tvog!!!! Evo si me rasplakala ne mogu da prestanem, MM me blijedo gleda i kaže da nisam normalna! Ljubim vas oboje, i tebe i tvog Mikija!
07.11.2009, 21:41
MinaMM
302
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
IZVORNA PORUKA: ena23
Eh tada sam ga uzela u narucje, pomilovala mu obraze,i od silne srece pocela plakati kao malo djete...
ena, miša li ti tvog!!!! Evo si me rasplakala ne mogu da prestanem, MM me blijedo gleda i kaže da nisam normalna! Ljubim vas oboje, i tebe i tvog Mikija!
identicno i kod mene. MM se cudi sta mi je a ja placem i govorim mu - kako cu jaaaaaaaaaaaaaaaaa .
16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav
07.11.2009, 23:02
škorpija
6649
Ne znam kakos am propustila 2 priče, pa ja čitam SVAKUUUU, čestitam ena i private super su priče obje, naravno svaka na svoj način, što neko reče bitno je da imaju sretan kraj
07.11.2009, 23:52
veeseelaa
20552
ja neznam šta je napon
07.11.2009, 23:55
Nunichi
4125
Kako ne znas? Ko rodi onda Akicu?
To ti je ono kad babica kaze, e sad guraj, e sad se napni, e sad kaki kako koja.
07.11.2009, 23:57
veeseelaa
20552
mislim nisam imala napone ono u smislu da ih osjetim nego sam se napinjala onako ofrlje kad babica kaže
07.11.2009, 23:59
Anoniman
Ne budi tužna, reci hvala Bogu nije to "kaki" tako jednostavno
08.11.2009, 00:02
Nunichi
4125
Nije nije, istina.
08.11.2009, 00:06
veeseelaa
20552
ma imala sam ja bolove i dosta su me šili s vana i unutra ali kažem nisam imala nagon da kakim, vidim po porodjajnim pričama da su haman sve žene imale potrebu za napinjanjem
08.11.2009, 00:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma imala sam ja bolove i dosta su me šili s vana i unutra ali kažem nisam imala nagon da kakim, vidim po porodjajnim pričama da su haman sve žene imale potrebu za napinjanjem
ni ja vala...mozda malo a onda je prestao...da mi se nije dr. navalio na stomak ne bi rodila nikada
08.11.2009, 00:09
Anoniman
Pa da na to i mislim, taj napon i nije tako ugodan osjećaj
08.11.2009, 00:12
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: ena23 Zaspala sam. Jutro, ja se budim... Pored mene najljepsa beba na svjetu!!! Sestre su ga donijele i uglavile pored mene na krevet da se obradujem kada ga vidim, to im nikad necu zaboraviti. Eh tada sam ga uzela u narucje, pomilovala mu obraze,i od silne srece pocela plakati kao malo djete...
Ljubila sam ga, grlila, ninala u rukama, pricala da mi je on od sada pa nadalje sve sto imam, da mi je zao sto sam onoliko vristala i prepadala ga, da cu od sada biti najhrabrija majka i da necu nikome dozvoliti da mu nanese bilo kakvo zlo! A on me gledo onim sivim okicama i smjesio se. Stavila sam ga na siku, gledao me i hapio... A ja sam svo vrjeme plakala od srece...
Prekrasna prica Enice, bas si me rasplakala. Ljubac tebi i Emiru.
08.11.2009, 00:13
veeseelaa
20552
a jel? a ja kontala da je tako lakše
08.11.2009, 00:13
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: dadada
ni ja vala...mozda malo a onda je prestao...da mi se nije dr. navalio na stomak ne bi rodila nikada
Pa i meni se doktorica navalila, a ja mislim to tako svima bilo. A drugoj dr. sam iscasila rame ja mislim, jer mi je ona jednu nogu drzala na svom ramenu. Sad me stid kad zenu vidim.
08.11.2009, 00:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada
Pa i meni se doktorica navalila, a ja mislim to tako svima bilo. A drugoj dr. sam iscasila rame ja mislim, jer mi je ona jednu nogu drzala na svom ramenu. Sad me stid kad zenu vidim.
polomila zenu
08.11.2009, 00:18
Nunichi
4125
Sramota. Ovako krhko celjade, a tako agresivno... Dobro ih sve nisam polomila, dvije babice, dvije doktorice i muz. Svi u glas pricaju...ludilo.
08.11.2009, 00:18
noaa
1662
ja sam doktora izgrebala po nadlaktici,jadan je izgledo ko poslije divljeg sexa sa nekom k ...
08.11.2009, 00:20
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: noaa
ja sam doktora izgrebala po nadlaktici,jadan je izgledo ko poslije divljeg sexa sa nekom k ...
u mom slučaju su bile neke dvije doktorice, dvije babice i dvije čistačice i sve su mi držale noge aman cirkusa mogu vam reći da su čistačice ponajjače s ostalim bi ja lako kad zovnu čistačice upomoć znajte da gori hala
08.11.2009, 00:20
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Sramota. Ovako krhko celjade, a tako agresivno... Dobro ih sve nisam polomila, dvije babice, dvije doktorice i muz. Svi u glas pricaju...ludilo.
sjooooooooooo...sada mi pucaju flesevi...don't...don't...ne zelim se sjecati
08.11.2009, 00:23
Nunichi
4125
Joj vesela.
A upravu si dadada, ja kad citam ove porodjajne price samo mi naviru flesevi. I uvijek se sjetim neceg novog. Kao sad npr. kako sam govorila "capnite me". Srecom nisu me poslusale.
08.11.2009, 00:26
noaa
1662
nunichi,kaze babica doktoru
Nunichi kaze babica doktoru/hocu li capnuti/ a ja vristim capaj sta cekas umrjet cu..e odakle mi capaj
08.11.2009, 00:27
noaa
1662
sta ja uradi od poruke?
08.11.2009, 00:29
Nunichi
4125
Capaj, capaj. Ma tako sam i ja. Muzu kasnije govorim joj koliko sam govorila sijecite me, ne mogu ovako, a one nista. Kad on mi rece nisi tako fino, nego si urlala "capnite me".
08.11.2009, 00:32
my_little_baby
216
ja navratila da napisem svoju pricu i reko samo da procitam vase nabrzaka..i bas sam se raplakala..i odustajem od svoje price..neki drugi put...i svaka vam cast draga moje..i cestitam na bebicama