IZVORNA PORUKA: shej
Ovaj Percoli mi je uzasan... U svakom pogledu, a Mr.Sandal je kralj, totalno ignorise Eminu a ona u njega gleda kao u Boga
ja baš nisam imala taj dojam, mislim jeste svako malo gledal au njega, ali ona živi život sa njim, i kako on reče ovo mi je jedinstvena prilika da donesem neku odluku, jer u našoj kući ti si glavna,
a sad X factor, više sam se nekako za dečake, što rekla emina sekirala, jer je bašp jaka konkucerncija, onaj minđušar mi je odmah ispao, nekako mi se ne ukalapa ondje, a ČAto do suza me je doveo, zaista sam u jednom momentu pomislila da je ispao, ali samo zbog godina, i još nešto svi koji su bacali kamenje na Joksu kada mu je rekao da pjeva sedvah i slično, mislim da su sinoć vidjeli koliko je taj čovjek upravu i koliko želi dobro našem Haretu.
A Perčoli ili Perčola, a prije FakeČola, hahahah, je toliko se ufurao da to nije humano, on je trebao ispasti prošli put , jer jeupao kolegi u dionicu i pjevao je gdje nije trebalo, ali namjerno su ga pustili da ga malo slava podigne i onda treh, i neka su, on da je prošao dalje ne bi se mogao snositi.
Drago mi je za Ilmu, ali ipak Hare mi je draži