14.07.2010, 14:28

2

Ali, treba biti oprezan s kaduljom koja prema Breussu treba vriti 3 minute i stajati 10 minuta.
Danas sam počela piti taj čaj, kadulju sam pripremila odvojeno.
Eto, toliko od mene za sada.
Pozdrav i puno sreće vama svima u riješavanju mioma i drugih problema i u ispunjenju želja

Minja Tanja

a imas tamo na temi HPV CIN I,II,III konizacija,napisan recept za tzv.ruski lijek.Odmoc ti sigurno nece a ni naskoditi,ja sam ga pila bas onako kako je i napisano,sad ne znam odluci sama,znam sve bi probala prije operacije.Sretno zeno i bice to aBd dobro.
  a imas tamo na temi HPV CIN I,II,III konizacija,napisan recept za tzv.ruski lijek.Odmoc ti sigurno nece a ni naskoditi,ja sam ga pila bas onako kako je i napisano,sad ne znam odluci sama,znam sve bi probala prije operacije.Sretno zeno i bice to aBd dobro. 

...
 ...  , pita me ona cura kakav je problem, valjda jer imaju i čaj za sterilitet
 , pita me ona cura kakav je problem, valjda jer imaju i čaj za sterilitet  , ja joj se tako otvorim ko kutija....rekoh sve ok al eto ja nestrpljiva....a preko puta teta prodaje one điđe za trbušni ples, kaže ženska a da vi niste trebali u radnju preko puta
 , ja joj se tako otvorim ko kutija....rekoh sve ok al eto ja nestrpljiva....a preko puta teta prodaje one điđe za trbušni ples, kaže ženska a da vi niste trebali u radnju preko puta  eto malo da te nasmijem
  eto malo da te nasmijem