IZVORNA PORUKA: palachinken
Vidim ja da si ti rijesila kuhinju, dispoziciono, a boje su ti ostale? Meni je, lično, ta kombinacija prejaka, jer su obe boje dominantne. Obično ide bordo-neutrala ili crna-neutralna boja ili neka jaka boja-drvo(bordo-bež visoki sjaj je super kombinacija ili crno-bijela sa bordo detaljima). Zidne pločice, neku neutralu ili da probaš sa pjeskarenim staklom umjesto zidnih, ako ti zidna ide samo između gornjih i donjih elemenata? Staklo bolje izgleda, super se održava.
Traži radnu ploču 90cm, leđa će ti biti zahvalna. Traži kvalitetne okove i noge. Ako jos sta treba, samo viči. Radiš po mjeri ili kupuješ gotovu?
Ma nisam jos ono zvanicno odlucila,isli u taj jedan salon da vidim okvirno cijenu,mozemo li sad ili da cekamo i onda na prvu mi te boje zapaose,sad kako razmisljam nisam vise tako sigurna zato trazim help

.
Mozda cu sutra ici pogledati u jos par salona i da vidim staklo,ne znam kako se krecu cijene stakla,plocice ce mi doci ,mislim bice vidne kad se stavi ova nova kuhinja samo izmedju elemenata,inace su od poda.
Eh ti si me preduhitrila pa reklaa za noge,htjedoh pitati noge da ostavim vidne,nekako mi se cini ljepse ili onu lajsnu da stavim,nesto mi ona nije
I jos nesto da vas pitam koje su vam pecnice i ploce najbolje,citah malo po netu hvale elektrolux,i kod pecnica je pohvalno da ima ventilator odozgo da rashladjuje elemente

.
hanabana ovo s pupkom mi je mozda bolja opcija,ja sam malesna zena