IZVORNA PORUKA: Super dada
Delilah zar u Norveskoj nemas nekih proizvoda kao sto su Linovi? Mozda da potrazis Hipp, Milupa ili Babylove ako toga ima.
Ja svom
odavno dajem Hipp Baby Rice, nije bas da mu se svidja, ali kad umiksam bananu, onda ide odlicno.
Prije 3 dana smo probali i Milupa kasica (prah proizod, pravi se sa vodom) sa dodatkom jabuke i mrkve, odlicna, to vec ide bolje. Probala sam i ja, lijepog je ukusa.
Cini mi se da su zenice vec negdje pisale da Linovi proizvodi nisu bas najbolji sto se tice ukusa. Mislim, navodno su drugi ukusniji. Mada smatram da je cokolino, meni barem, uvijek bio i ostao odlican.
ima mozda tri vrste izabrati od toga sto se mjesa sa vodom
jucer je mm kupio laganu kasicu od voca sto je u prahu od hippa pa cemo veceras malo .
jucer smo papali puretinu sa kukuruzom,mrkvom i krompirom , i to je jela jedva pa sam joj dala i kruha sa kruhom je jela bez problema ,uzme komadic kruha pozvace,pa kasice i tako je to islo

al kako mi je slatko je gledati kako zvace

, jabuku i bananu i umjesala sam joj jedan keks i bilo je ok iako ona izgleda vise voli slano nego slatko ,sva se stresa kad je voce u pitanju ,na tatu

dala sam joj keksic jucer da gricka odusevljena je bila
danas budemo opet puretinu , pa kasnije vocnu kasicu .