Zadnji članci

Treba li roditelj uvijek djecu stavljati na prvo mjesto
Pitanje ravnoteže između roditeljstva i ličnog života često je u raspravama roditelja.
Odgoj, razvoj i njega

Da, neki roditelji zaista imaju OMILJENO DIJETE
Nova studija opovrgava tvrdnje roditelja da nemaju omiljeno dijete - evo zašto se istraživači nad...
Odgoj, razvoj i njega

tako da je mogu mixati i sa vocem npr. jabukama, sljivama, bananama, kruskom i td. i sa povrcem tikvicom, mrkvicom, blitvom, celerom itd. itd.
)..
za par dana puni 8 mjeseci i još nikada nije probao neku kupovnu kašicu, imam vremena pa mu sama pravim.
cijeli dan, jer neću da ga silim da pojede sve odjednom, nego mu nudim više puta tako da to onda ne mogu nazvati obrokom, ali u cilju mi je da unosi raznovrsno - kolio je to u okviru neke normale za njegov uzrast.
svako zna svoje ali ja nebi solila a ni secerila za to ima vremena da se navikne ,naviknut ce se kakd ona to hoce zasto da krenem prije sa time ma nema sanse ,.. i meni su maloj od 3 mj solili hranu danas jedem sve preslano i preljuto ,hranu bez soli ja nemogu a kavu pijem sa punoooo secera eto ...htjela bi da to izbjegnem ..ali navika... umakali mi dudu u med sa nekih 5 mj
? vidim preko 7 mj meni je pedica rekla da je moram odvikavati od nocnog ( prije pola mj odjedamput oce 2x jest nocu ) i odvikla sam ju jer nije to glad nego samo navika, jesi pricala sa pedicom ???