IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: lekica83
IZVORNA PORUKA: Lady26
A inace i kad pojede svoj obrok ako mi nesto jedemo uvijek je mmm mmmm aaaa i jos pojede koji zalogaj
i kod nas je isti slucaj, nema sanse da mi jedemo a njoj nista da ne damo iako je 5 minuta prije ona jela, tako da sad obavezno kad pravimo sebi da jedemo i njoj se napravi nesto pa da jedemo skupa
mi ne mozemo nista tako jer jedemo sve nezdravu hranu a i lana nece skoro nista sto nije izblendano
teacher ja evo već nekoliko puta nalijećem na tvoj post kako se ti i tovoj mm nezdravo hranite a lanu zdravo hraniš.
mislim nije mi jasno...ako jedeš nezdravo kao prvo vjerujem da to igra ulogu u tvom opštem zdravlju...Ti lanu dojiš zar ne...i sve joj mlijekom daješ od sebe...i ona fino napreduje...zar nije malo nelogično da onda toliko nezdravo se hraniš.
A dalje i ono što je najbitnije...
sada je zaista normalno da vi i lana jedete različito i da se posebno sprema...
ali iduće godine u ovo doba lana će sjediti sa vama za stolom i željeti sve ono što jedete i vi...ja smatram da ako se zaista nezdravo hranite vrijeme je da za njeno dobro navike mjenjate...jer ako to ne uradite biće uzaludan sav tvoj trud zdrave ishrane koji si ti do sada učinila.
Vjeruj mi na riječ...dvije sam odgojila...sa dvije godine nećeš tako lako moći da joj daješ nešto drugo da jede što nije kod tebe na tanjiru...ovo je dobronamjeran savjet. Nemoj šta da zamjeriš...ali za djetetovo dobro morate mjenjati navike u ishrani.