IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Daja_sa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Ne znam..on ih pravo voli...sve se "dere" na mene...dok mu dajem....valjda brze da to radim.
Kralj mali...ova moja jedino uslast pojede Frutek kasicu od jabuke i piskote...zna po dvije smazati dok sve ovo ostalo jedva...njeno hranjenje mi je postalo nocna mora...
Ja bi joj za laku noc recimo napravila neke zitarice ili rizolino i onda kombinirala s tom kasicom. Recimo uzmes prvo rizolina u kasiku a onda gore zakamufliras sa frutekom. Kod mene je to palilo
Iako sam uvijek bila protiv kamuflaze hrane...ali sam na kraju popustila i probala i tu varijantu...ali jok...nece lopov...tacno osjeti da ima jos nesto pored njene omiljene kasice i onda pocinje tersanje i histericni plac...
Danas je jela:
180 Aptamila nakon budjenja...
Uopste nije pokazivala znakove da je gladna i nakon 4 sata od flasice sam joj smiksala jabuku i saku borovnica...u to dodala gnjecenu bananu i kasiku plazme...i smazala je sve!!!
Uzinu je prespavala
Rucak: pokusaj ribe sa krompiricem i spinatom i zumacetom ...pojela 3 kasikice!!!
Napravim joj Aptamil...popije opet 180 ml
Vecera: banana sa jogurtom i breskvom...pojela je pola porcije
Nakon kupanja opet 180 ml Aptamila...
Pa ona nije pila ovoliko mlijeka kad trebala da pije...a sad joj vidim godi...
A u toku dana pije jako puno vode...znoji se puno i valjda joj organizam trazi...popije negdje oko 200-300 ml vode.
Nekad imam osjecaj da je ta voda zasiti i zato nece da jede...a opet s druge strane popije mlijeko nakon odbijanja krute hrane...
SIjede sam dobila vise i ovo me bas umara psihicki vise...
Juce jede neku kasicu i u slast je pojede sutradan je totalno odbije...pa pravi mali cudak!!!