IZVORNA PORUKA: Super Beba
Arina - Griz sa jabukom i cimetom, mljac :)
Isprobano bebe to vole :)
I nemoj još ništa pravit sa kravljim mlijekom, beba je još mala..Pričekaj još minimalno pola godine...
I meni su zakon one žitarice iz DMa - idu sa svim i svačim..i u slanim i u slatkim varijantama...Bitno je samo da se smekšaju prije miješanja (dal' u vodi, dal' u jogurt, svejedno...)
Hvala vam drage moje na brrrrzzziiim odgovorima....
Ovaj griz sa jabukom ce def probati...i to po malo tek toliko da se navikava na gletencic...

....posto jabuku voli pretpotavljam da ce voliti i to...e sad cimet

...to cemo vidjeti...uhlavnom sad testiram griz...a poslije cimet....
Moj D uziva sad u ovom vocu tvarno mi je drago da je sve ove breskvice probao i marelice...da e djete najede jer kad ova milina od voca prodje...bice poprilicno dosadno zimsko voce....

....ja kontala nekako napraviti breskve kao kompot....da imamo za zime....mislila staviti u tegle nakrizati oguljene breskve ili nektarine...i zaliti sa vodom,staviti malo secera tek toliko...i pasterizirati...ono tegle u vodu i na sporet ,kad priovrije zatvori se poklopac i moze stajati koliko hoces,tako ja nama pravim kompote od svega i svacega pa kontam i njemu ali sa manje secera....tako da djete ima svasta i zimi za papicu

...jeste li vi mozda tako nesto slicno probali spremati za vase bebe ....????
Isto dok azriju nase domace sljive skuhati soka od samih sljiva sa jako malo secera.....i staviti u one mele teglice od Pago sokica ili bilo kojih malih flasica...i isto pasterizirati...tako da djete pije "mamin Hipp"...

pasterizacija je siguran nacin da se spremi sve bez puno secera i kuhanja....