IZVORNA PORUKA: Arminaa
U pravu si almondray, zaista sam te zamijenila sa nasom alannah - ona nam je tata-mata za dohranu beba.
Saljem vam objema veliki
Evo i tebi jedan
Alannah ti je prava vrijednica , pitaj kolko ima izdojenog mlijeka...
Trebala bi
Alannah malo i na našu temu svratiti , da dijelimo zgode i ne zgode ove generacije

a ne samo recepte.
Zobene pahuljice , jesul isto iz dm-a?U providnoj kesi , zgniječene?Ima li posebno za bebu?Jel se i ostale pahuljice tako pakuju?Ja nama uzimam muesli , al' predpostavljam da nije za bebu jer ima raznih dodataka.
Ja svom jutros skuhala prvi put griz, pomješala ga sa bananom.Njami...Nema reakcije.Moja dr. kaže da su reakcije na gluten burne a stolice pjenaste, prolivaste...
Juče oko 9h pola banane pojeo, posle dojio i začinio kašicom jabuka-kolač, za ručak palenta sa malo milerama (pojeo oko 10-tak kas.)onda dobio palentu sa jabukom , pojeo zdjelicu(cca hipp teglica) i večerao proso sa jabukom.Doji kad god mu zamiriše.
Danas banana-griz za doručak , užinao je malo keksolina sa jabukom , ručak mrkva-jabuka , i malo pred spavanje jabuke.Stolica mu se stvrdla pa ću dva dana jabuku forsirat.
Ja to njemu k'o velikom , do juče je imao 2 obroka i pored toga je dobio 150 gr za 20 dana

zato mu sad dajem da jede kad hoće.
MZT