cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m...

clock-img

03.07.2013, 09:00

clock-img

Taii

pencil-img

134

http://bimaco-grupa.com/podkategorija.aspx?p=ACCESSORIES

Valjda sam dobro link kopirala, to je ova glodalica na drugoj strani, 9,15 KM. i ja kontam naruciti

Zivot nije bio zivot , sve dok u njega nisi usla ti... Volimo te pahuljo nasa... 21.12.2012... .H.

clock-img

03.07.2013, 09:04

clock-img

Coma

pencil-img

16

https://www.google.ba/search?q=nuby+nibbler&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=dMvTUcCzEYzCswbu6oHICw&ved=0CCsQsAQ&biw=1366&bih=602

https://www.google.ba/search?q=munchkin+fresh+food+feeder&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=D8zTUeDtJuif7gbxuoDACw&ved=0CC0QsAQ&biw=1366&bih=602

Ja sam svoje naručila preko ebay-a ali sam vidjela da u Bimaco-u ima ova od Nuby (9.15 KM)
Super stvar jer beba može sve živo da okusi pomalo, a da ne moraš odmah hapice praviti i to... user posted image

clock-img

03.07.2013, 09:06

clock-img

Coma

pencil-img

16

Jeste, baš ta... ja imam dvije od Nuby i jednu Munchkin... u svakoj torbi po jednu pa kad nešto ugledamo da probamo, spremne smo... ;)

clock-img

03.07.2013, 09:15

clock-img

Coma

pencil-img

16

Mene je ovaj video, koji me oduševio, naveo da kupim glodalicu... sad moja prinčipesa isto ovako uživa u njoj (al ne plače kad joj uzmem) user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=lKT5p_BcZKY

clock-img

03.07.2013, 22:52

clock-img

Lalali

pencil-img

49

Zene moje drage glodalicu ja jucer kupila u fisu, u Sa,nuby isto 9 i nesto km

clock-img

03.07.2013, 22:56

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

e hajte sad nešto konkretno o ishrani,obrocima.......

šta skuhati bebi od 9,5 mjeseci......hajmo mame,dajte recepte.....mi smo počeli s hljebom uveliko,drobim mu u čorbice,u mlijeko sa pavlakom....ali što se tiče čorbica stvarno nemam ideja više.....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

04.07.2013, 06:35

clock-img

almondray

pencil-img

-1468

Bebo zar za čorbicu treba ideja user posted image .Ja u čorbicu ubacim sve što imam dostupno , samo meso mijenjam jedan dan piletina , drugi teletina.
Njima se ionako ne stavljaju začini.

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

clock-img

04.07.2013, 07:20

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

almondray jesi li pravila pir, ja kupila griz od pira, još samo ne znam da li da mu napravim onako na vodi ili da ubacim u povrce dok se kuha..

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

04.07.2013, 08:00

clock-img

almondray

pencil-img

-1468

Nisam još , zbuni me deklaracija na kojoj piše da sadržava i lješnjake , soju , kikiriki i jos x stvari user posted image . Ma sutra ću probat , danas sam već skuhala rižu sa višnjama za doručak.

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

clock-img

04.07.2013, 12:11

clock-img

Lalali

pencil-img

49

IZVORNA PORUKA: almondray

Nisam još , zbuni me deklaracija na kojoj piše da sadržava i lješnjake , soju , kikiriki i jos x stvari user posted image . Ma sutra ću probat , danas sam već skuhala rižu sa višnjama za doručak.

i ja pitah ali mi niko nista ne rece, kad sam procitala sta sve sadrzi nisam ga ni uzela

clock-img

04.07.2013, 21:25

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

IZVORNA PORUKA: almondray

To je garant onaj fazon "može a i ne mora da sadrži" ? Na grizu stoji sadrži dijelove lupina, šta god to značilo!?
Elem, dijete mi se napucalo glutena danas user posted image napravila griz na mlijeku i dodala banane, za prste polizati, baš mljackao...da vidiš majčine sreće!

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

04.07.2013, 22:59

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

šta je pir...kakva je sad to stvarka....user posted image
moj danas jeo:
u 7 mlijeko 210 ml AD
u 9 čopo kiflu samnom user posted image
u pola 12 tikvica sa tarhanom
u jedan popodne mlijeko 210 ml tetrapak
užina kinder čokolada i čokolino,ostavio i mami malouser posted image user posted image
u 15 sati ručak opet tikvica + jogurt
u 19 mlijeko AD jedva popi 60ml.....

clock-img

04.07.2013, 23:02

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

ccccc sebi slagani burek a djetetu tikvicu i jogurt, hajd se ti najedi user posted image

čuj ne zna šta je pir? user posted image
http://www.zdravestvari.hr/zdravopedija/clanak/pir-dinkel

clock-img

04.07.2013, 23:05

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

Sve cu vas prijaviti na fb temiuser posted image , cime djecu hranite. ccc

clock-img

04.07.2013, 23:07

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

user posted image user posted image user posted image nikad čula...to je meni nešto šuhveli ha ja to nikad nisam jela.....user posted image

clock-img

04.07.2013, 23:08

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

tita mi bilo i tarhane u tikvicama...ma napuco se mali samo tako....vidiš da nije mogao mlijeko dokusuriti.....user posted image

< Poruku je uredio bebaa -- 4.7.2013 23:09:08 >

clock-img

05.07.2013, 00:42

clock-img

Lalali

pencil-img

49

Kako spremate prosene pahuljice ove alnaturine? Hvala

clock-img

05.07.2013, 20:22

clock-img

Alannah

pencil-img

518

Pahuljice,kao i zobene i rizine pripremam.Kuham lagano nekih 5 minuta,ostavim da upiju vodu( pokrijem serpu) i pomijesam sa vocem ili povrcem,mi jos miksamo hranu.

clock-img

05.07.2013, 23:29

clock-img

Lalali

pencil-img

49

hvala Alanah

clock-img

07.07.2013, 16:37

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

http://imageshack.us/photo/my-images/812/62ak.jpg/
Uslikan letak iz doma zdravlja, mozda nekome pomogne, meni je super jer je koncizan

< Poruku je uredio Full Moon -- 7.7.2013 16:44:24 >

clock-img

07.07.2013, 19:01

clock-img

Vinetu

pencil-img

872

Ova me glodalica oduševila! Šta se sve može staviti u nju? Pretpostavljam da je najbolje sirovo voće... kad počne da ga jede.

clock-img

07.07.2013, 19:14

clock-img

Vinetu

pencil-img

872

IZVORNA PORUKA: Vinetu

Ova me glodalica oduševila! Šta se sve može staviti u nju? Pretpostavljam da je najbolje sirovo voće... kad počne da ga jede.

Nađoh nešto, kome se da da prevodi : )
Super ideje, hrana se može i kombinovati... Merak pravi!!!user posted image Dijete jede samo, a ti odmaraš... ili pereš suđe, prozore, peglaš i slično user posted image

Fruits: Bananas, blackberries, peaches, pears, strawberries, apples, blueberries, mango, raspberries, kiwi, cantolope, seedless watermelon, honey due, pineapple, grapes. Try mixing some fruits together for taste. Ex: strawberries&peaches, Bananas&blueberries.

Veggies: Avocado, beans, squash, potato, carrots, peas, green beans, corn, tomatoes, zucchini, pumpkin, eggplant, spinach, broccoli, cucumber. Try mixing a fruit and a veggie to improve taste. Ex: apple&pumpkin or squash&pear.

Meat: Chicken, turkey, ham, beef. I never marinated anything at this age but made sure the meat was tender.

I've before just mixed mini-meals and refilled it if need be. Ex: Chicken&Potato&cantelope or turkey&avocado&peaches.

clock-img

07.07.2013, 20:25

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

je li ono rekose da se to čudo od glodalice u Sa ima kupiti u fisu, hoce li ici ko ovih dana user posted image

clock-img

07.07.2013, 20:55

clock-img

Vinetu

pencil-img

872

Nešto kontam da bi trebalo biti i u DM-u... ako budem mogla, provjerit ću sutra!

clock-img

07.07.2013, 21:28

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

Marija, kad kupimo glodalice onda mozemo kafu u miru pitiuser posted image

Zadnji članci

article-img