Nego ne mogu da ne primjetim da sve slijepo pratite tablice i tajminge kad sta treba uvesti, ja nekako to radim spontano, i cak mi je draze slusati nase majke, nego neka nova pravila... Mi smo vec sa 3 mjeseca jeli sve i svasta, a bili smo daleko zdravija djeca od djece danas.
1.nije tačno,moj maleni ima dermatitis i probao je belance,narandžu,limun i još neke namirnice pre godine,naravno nije to probao sa 8mj,već sa 11 i po,a to je velika razlika
2.mene je moja mama dojila pune 3 godine,sa godinu mi uvela krutu hranu i fala Bogu ništa mi ne fali,i moj sin je haman isključivo dojen 11mj,a hvala Bogu nikada nije bio bolestan,imao je jednu prehladu-a ima godinu
plazma i kupovne kašice su pune šećera,za mlijekom pored dojenja nema potrebe do godinu dana,a i duže
i mislim da je pogrešno uskratit detetu podoj,da bi pojeo neki drugi obrok,njemu je dojenje glavna ishrana u prvoj godini,a dohrana je DOHRANA
to što nekada odbija obrok,može biti da mu je previše,ipak ima 6.5mj.za toliko obroka
to je moje mišljenje,a ti mila kako hoćeš,ako ništa bilo bi dobro da pripaziš sa alergenima,sretno
grozde ima jednu tablicu nekoliko stranica pre,pa pogledaj
< Poruku je uredio Bella.88 -- 21.6.2014 22:45:20 >