21.11.2011, 08:29
50
A ja samo treperenje povremeno osjetim... je li to normalno? Bas se brinem, a na pregled idem tek za 7 dana...
22.11.2011, 18:50
4324
sve je to normalno, i ja sam tek pocela osjecati s 20 sedmica kuckanje, a da se izboci, eh to sam jos sedmicama cekala, i moja beba uopce nije tako nemirna kao u drugih zena, i ja sam se brinula al je sve ok hB
23.11.2011, 09:22
5397
Bebice, ako ce te utjesiti, ni moj nije bila preaktivan u stomaku, znala sam se i zabrinuti. Kako se rodio, nastavio je tim tempom, puno je spavao i bio bas mirno novorodjence, za pozeliti

Je li se kojoj od vas ovo dešava? Meni u prethodnoj tr. nije bilo ovakvih pokreta....Ja sam mislila da se samo na početku (mislim kad se tek pokreti počinju osjećati) osjete "leptirići" i podrhtavanje, ali ja sam evo već zagazila u 7. mj. tr.
?