IZVORNA PORUKA: Anushka
manuela bas mi je zao, jeste li razmisljali da se preselite u Ze? to je baas puno vremena na poslu i van kuce, jos ako on vozi bas je grozno
a sto se rodjendana tice, i mi cemo slicno u tri ture najmanje:))
Draga
Anushka,ne razmišljamo o takvim drastičnim rješenjima jer je rečeno da je privremeno,na 3 mjeseca,pa eto nadamo se da će tako i biti.
Mene već tri dana muči zujanje u ušima,zuji mi neprestano,svi kažu da je to od visokog pritiska,ja sad svoj mjerila kod mene nizak 100/70.
Ne boli me glava ili nešto slično,samo mi stalno zuji u ušima.
Sad evo jedem čips i pijem dosta vode da mi pritisak poraste,pa da vidim hoće li mi biti bolje.
New mama drago mi je da je Ajnici ruka bolje,nisam znala da je povreda tako ozbiljna

.
Mi smo Emira ošišali još u julu,jer su takve vrućine bile a njemu se jadnom kosa lijepila,uprkos odgovaranjima od toga kao zbog običaja da sačekamo da napuni godinu mi smo ga na svoju ruku ošišali.
Kosa mu je i sad porasla pa ćemo ga za rođendan ošišati po drugi put
mynxleee ja sam već navikla na svakojake vrste udaraca jer stalno pada,a i Emir se izgleda navikao pa se uopšte ne buni kad se udari
Ja Emiru dajem smoki već neko vrijeme,dajem mu kad mi treba vremena da popijem kafu jer je jedino tako mira
idana_85

Rijad je pravo napredan

duša slatka.
Emir mu čestita rođendan
enna mogu misliti kako je slatko zaspala,izmorila se
Emir je tako jednom zaspao u hranilici
Juče smo dobili tutu,tuta je u obliku auta,pa on isli da je autić i sjeda u nju i nogama se gura

smiješan je skroz.
Eto toliko od nas...
< Poruku je uredio manuela -- 12.10.2009 20:52:15 >