ja sam vidjela slatkih bodija u Kid Oz-u i gegica...ma moram sliknuti ovo što imAM.
Moras obaveznooooo
Meni su sestra i mama kupile dva preslatka cini mi se u Turbo Limachu...sva sreca na tim radnjama u centru, to je skoro jedino....
27.05.2009, 18:29
cija
402
IZVORNA PORUKA: Mya_81
IZVORNA PORUKA: cija
ja sam vidjela slatkih bodija u Kid Oz-u i gegica...ma moram sliknuti ovo što imAM.
Moras obaveznooooo
Meni su sestra i mama kupile dva preslatka cini mi se u Turbo Limachu...sva sreca na tim radnjama u centru, to je skoro jedino....
eee znam...ja sam kupila skoro sve što su imali Nisam mogla izdržati....Hajd postaću slike tamo na Razgovoru o .... ma gdje brbljamo uvijek I tako mi je dosadno...cijeli dan mrljavim po ovom krevetu i nešto zaživam.
28.05.2009, 16:49
maja.lena
5
I nasa bebica stize 18.07.. I sama sam u dilemi sta da pripremim... Mislim da cu da idem na soluciju kratko i preko tanka pamucna dekica... Ali jos cu da lovim savjete, imam jos vremena:) Imam prijateljicu koja je rodila u 7. mjesecu, i to sam totalno zaboravila da je pitam
28.05.2009, 18:38
biloko
164
Nasa bi trebala stici 15.6...ako bude vrucina taj dan mislim da bih isla na kobinaciju kratki rukavi i nogavice i carape i preko je pokrijem malo tetra pelenom. Nekako mi se cini da cu manje pogrijesiti ako je tako obucemo, nego ako je pretoplimo po ovom suncu
27.07.2011, 14:39
ninuska
1939
Malo da osvjezim temu....Vidim da su zenice dosta toga pisale o oblacenju bebice i kompleticima, ali jos uvijek sam u dilemi:(. Trebam se poroditi u u septembru i mislila sam obuci bodi, majicu, farmerke i neku jaknicu preko. Sad me interesuje vase misljenje i iskustva vezano za farmerke? Jel to ok ? Ili bas moraju biti gegice i oni klasicno kompleti za bebe? Jos da napomenem da cu se poroditi u opcoj bolnici u Sarajevu ako to ima neke veze . Mozda nekima bude smijesno, ali eto ja sam u dilemi
27.07.2011, 14:55
veeseelaa
20552
ma kakve bona farmerke, maltretiraš dijete, nešto lagano za obući i skinuti, kad dodješ kući s farmerkama uhvatit ćeš se za glavu a novopečena mama ja ne bi
27.07.2011, 14:56
Anoniman
zar postoje tako male farmerke i ja sam kao vesela za nesto laganije i komotnije ......
27.07.2011, 14:57
vila_7
5398
ninushka tako maloj bebi sjeb..t ces se dok joj to obuces - moj savjet -standardne gegice
27.07.2011, 15:02
teacher75
5394
i ja potpisujem za nesto komotnije
27.07.2011, 15:16
Sensia
1096
i ja sam za nesto laganije,
a sad ima i onih slatkih pamucnih trenerkica (donji dio), pamucne carapice i gore maica na preklop ili kopcanje i extra. Lako pelenu promjenit a djete kao da je u pidazamici a opet sredjeno
29.07.2011, 08:50
ninuska
1939
Hvala vam na savjetima..Definitivno odustajem od farmerica . Moji nisu ni bili za to, ali reko da pitam vas iskusne i svjeze mame . Tnx.
13.03.2013, 22:31
Azura
14
Pozdrav svima,nova sam na forumu i imam pitanje za vas,nadam se da cete mi odgovoriti.Usla sam u deveti mjesec,bar tako dr.kaze,pa me interesuje sta se treba spremiti za mene a sta za bebu.Ja sam iz Zenice,jeli u svakom gradu isto ili ima razlika.Kada sam se poradjala u Sarajevu nosila sam svoje spavacice a u Zenici sam imala onu bolnicku.Nemojte me pogresno shavatiti davno je bilo kada sam se zadnji put poradjala.
13.03.2013, 22:41
mala_sa
1353
Azura ipas temu: sta ponijeti u bolnicu, ili torba za porodiliste (ne sjecam se tacno), malo potrazi. U biti tu su zene pisale sta su sve nosile u porodiliste
16.06.2013, 09:27
Tessy
20
Znam kako je to bilo nekada, ali me zanima da li sada ima nesto propisano kako se beba iznoso iz porodilista? Autosjedalica? Korpa? Da li oni u Jezeru bar nesto informisu raju o tome?