Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja sam jednom bila model za frizerski salon Šabić. Bilo je to davno dok sam bila mlađa Moje iskustvo i nije baš tako ružičasto. Da bi dobili željenu boju morali su mi stavljati blanš pa iza toga dva puta farbati. Na kraju sam imala krastice po tjemenu od tolike hemije. Boja i frizura su bile ekstra, ali vjerujte kosa mi je poslije bila upropaštena i trebalo mi je skoro godinu dana da se vratim na staro. Zato cure dobro razmislite prije nego se prijavite.
10.05.2010, 08:21
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
10.05.2010, 08:44
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
18.05.2010, 18:46
sporty mamaa
3211
Da VAS NESTO PITAM... Evo posto sam vec pomalo posustala u pronalazenju posla, pocela sam zvati sve oglase od reda, nasla neku slasticarnu, trazi se sankerica... E pa sad problem je sto mi je cura rekla da donesem zivotopis... Kako da odnesem ovaj koji imama, glupo mi, jer je ono bas vezan za moje obrazovanje i fakultet... A kako da napisem novi prilagoden za ovu vrstu posla... Da napomenem zavrsila sam medicinsku skolu, i fakultet novinarstvo... a pisem zivotopis za slasticarnu tuzno ali eto sta ces( mm se bas ne slaze s ovim, ali lova nam je stvarno potrebna)... dajte ako neko ima ideju kako da to napisem...
18.05.2010, 18:51
Emica_sa
1463
Ne vidim potrebu da mijenjas zivotopis,pa ti si i prekvalifikovana za taj posao,zato ne brini draga i nista ne mijenjaj
18.05.2010, 18:55
sporty mamaa
3211
znam draga, ali tamo pise nesto tipa "Trazim posao koji ce odgovarati mojem obrazovanju, koji ce mi omoguciti napredovanje u karijeri i sl..." Ne mogu to tamo odnjeti, jada od ove nase BiH...
18.05.2010, 18:56
acudesa
7725
Sve to navedi, ,jer ti samo ide u prilog, a dodaj u radna iskustva ako si imala veze sa tim (trgovina, marketing, ugostiteljstvo....) i da imaš veoma izražene pozitivne osobine u komunikaciji sa ljudima, spremna na saradnu, voliš timski rad... eto, ne znam šta bih ti više rekla
18.05.2010, 18:57
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
znam draga, ali tamo pise nesto tipa "Trazim posao koji ce odgovarati mojem obrazovanju, koji ce mi omoguciti napredovanje u karijeri i sl..." Ne mogu to tamo odnjeti, jada od ove nase BiH...
ako ovo napišeš neće te primiti, jer će znati čim nađeš nešto u svojoj struci-ti ode
18.05.2010, 18:59
acudesa
7725
dodaj, veoma sam svestrana osoba i rado bih stetkla nova iskustva kroz ovaj posao
18.05.2010, 19:13
sporty mamaa
3211
a osoba i rado bih stetkla nova iskustva kroz ovaj posao
Dobra ti je ova recenica, hvala Ma naravno, cim nadem nesto bolje da cu otici, zato i mislim da me nece primiti, al eto pokusat cu... Kaze moj djever, napisi "Posto ne mogu naci posao u struci zelim raditi kod vas dok ne nadem"
18.05.2010, 19:13
acudesa
7725
18.05.2010, 19:15
acudesa
7725
Ja bih se sjetila i iz osnovne škole kad sam u nekom projektu dijelila sokove i to uobličila u neko svoje iskustvo u slastičarnoj...
18.05.2010, 19:45
milenium
6133
napiši da si završila novinarstvo ali da si luda za kolačima,i da ih obožavaš praviti,i da ti je oduvjek bio san imati slastičarnu još od onog doba kad si na tavanu potajno jela mamine kolačiće
18.05.2010, 19:47
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: milenium
napiši da si završila novinarstvo ali da si luda za kolačima,i da ih obožavaš praviti,i da ti je oduvjek bio san imati slastičarnu još od onog doba kad si na tavanu potajno jela mamine kolačiće
Ova bi se uvalila....100 %
18.05.2010, 19:48
milenium
6133
18.05.2010, 20:03
rose
8709
Da VAS NESTO PITAM... Evo posto sam vec pomalo posustala u pronalazenju posla, pocela sam zvati sve oglase od reda, nasla neku slasticarnu, trazi se sankerica... E pa sad problem je sto mi je cura rekla da donesem zivotopis... Kako da odnesem ovaj koji imama, glupo mi, jer je ono bas vezan za moje obrazovanje i fakultet... A kako da napisem novi prilagoden za ovu vrstu posla... Da napomenem zavrsila sam medicinsku skolu, i fakultet novinarstvo... a pisem zivotopis za slasticarnu tuzno ali eto sta ces( mm se bas ne slaze s ovim, ali lova nam je stvarno potrebna)... dajte ako neko ima ideju kako da to napisem...
ako bas hoces da to radis i ako je tolika frka da te ne odbiju jer si prekvalifikovana, izbaci podatak o VSS i bilo kojem drugom poslu jacem od slasticarnice
18.05.2010, 23:20
Apotekarka
3918
Ako netko iz Sarajeva zna da se negdje trazi dipl.ing.elektrotehnike smjer telekomunikacije nek jav da zaposlim muza
19.05.2010, 00:26
milenium
6133
apotekarka tvoj muž bi se u širokom zaposlio sigurno.još državna firma ,mjesec dana odmora plaćenog jaooooooooo,plaće 2000.nego ajde se ti preseli ovamo pa da budemo susjede.
< Poruku je uredio milenium -- 19.5.2010 0:27:29 >
19.05.2010, 00:31
sporty mamaa
3211
IZVORNA PORUKA: milenium
Pa da jos pomisle da cu im pojest sve kolace.... A ne bi ih ja pravila nego izdavala, to i sokove A nije mi bas toliko stalo, di cu to napisat, pa da mi se obije od glavu ako mi iskrsne neki bolji posao pa im dam otkaz... E onda bi me nabili nogom i rekli" Eto idi sad pa sanjaj taj san o slasticarnoj"
19.05.2010, 00:34
sporty mamaa
3211
IZVORNA PORUKA: rose
ako bas hoces da to radis i ako je tolika frka da te ne odbiju jer si prekvalifikovana, izbaci podatak o VSS i bilo kojem drugom poslu jacem od slasticarnice
Ma necu ja nikako ni pisat nista, nego fino otic sutra tami o pitat sta i kako U svakom slucaju vama hvala!!!! Dali ste mi ideju za pisanje zivotopisa, ali mozda za neki drugi posao
21.05.2010, 00:47
idana_85
1752
evo i dipl ekonomista trazi posao
21.05.2010, 07:49
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: idana_85
evo i dipl ekonomista trazi posao
cestitam
21.05.2010, 09:37
muby
730
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Ako netko iz Sarajeva zna da se negdje trazi dipl.ing.elektrotehnike smjer telekomunikacije nek jav da zaposlim muza
Na posao.ba uvjek ima nekih oglasa. Pitanje je da li tvoj muz insistira da radi bas u oblasti telekomunikacija. Dosta je lakse naci posao sw developer-a. I ja sam zavrsila TK ali ne radim striktno to vec sam vise okrenuta IT-u.
Druga stvar, predlazem da tvoj muz napravi dobar CV i posalje ga (ili odnese licno) u sve kompanije koje se bave tim poslom i zatrazi razgovor. Te kompanije zaposljavaju ljude uglavnom na preporuku i bez konkursa.
21.05.2010, 11:28
Apotekarka
3918
Prijavio se na 6 mjesta preko posao.ba ali nitko nista ne javlja ,gdje ti radis,u kojim firmama ima sanse...
21.05.2010, 13:18
mila81
819
Evo i ja da se prijavim i zamolim da ako neko primjeti da se trazi profesor teologije mi javi, jer sam bas rijesila da se zaposlim a da li cu uspjeti vidjet cemo