IZVORNA PORUKA: MALA1994
IZVORNA PORUKA: teacher75
radila je na kosevu ali ne znam kod koga
ako se toliko dugo cekaju rezultati a abortus je dozvoljen do 20. sedmice, ne znam koja je svrha onda
a gdje abortus dozvoljen do 20 sedmice, ja koliko znam do 12, a sto rose kaze to je vec porodjaj koji ti isprovociraju.
pa vjestica je pisala za neku zenu koja je dosla da se porodi jer je amnio pokazala neke abnormalnosti kod ploda
ama žene drage...po dobivenim nalazima odlučuje se...konzilij ljekara će reći mišljenje...
majkemi teacher samo ćeš se više naiskirati na ovoj temi...
hajd ti fino ugasi laptop i lezi lijepo...
majka mu stara teže sad bebi pada tvoja presija i sikiracija i hiljadu misli kroz glavu oko ovoga nego sami testovi....
bogami lutko sikiraš sebe i bebija neotrebno
mislim ako su sugerisali...ako nisi spemna na odgajanje djeteta sa poteškoćama u razvoju onda idi na testove...
ako si spremna na odgajanje svakoga djeteta, ako imaš intucijiu da sve je ok...onda nemoj ići...
ovdje je ključno što je to što ti možeš ili ne podnijeti nakon rezultata...zato opusti se malo...tolika sikiracija ne godi ni tebi ni bebiju