Zadnji članci

Samsung AI uređaji mijenjaju način na koji živimo
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano

Uređenje doma

Prosječno dijete i nivo anksioznosti
Stalna mentalna hiperaktivnost stvaraju tijelo koje nikada ne odmara. Nervni sistem ostaje u stan...

Odgoj, razvoj i njega

koliko se sjecam slabo ti je nesto faks isao. Jesi li zavrsio?. Mislim nije u redu da ovako komuniciras sa damama. Ipak nije ovo takav site kakav izgleda ti mislis da jeste. Molim te da budes pristojniji ako mislis da se druzimo ovdje. Smiri se. Do sljedeceg javljanja sve vas voli i pozdravlja vas
  koliko se sjecam slabo ti je nesto faks isao. Jesi li zavrsio?. Mislim nije u redu da ovako komuniciras sa damama. Ipak nije ovo takav site kakav izgleda ti mislis da jeste. Molim te da budes pristojniji ako mislis da se druzimo ovdje. Smiri se. Do sljedeceg javljanja sve vas voli i pozdravlja vas  Travnicakna  , prije svega da se izvinem,, ja sam plaho pogrijesio, nje mi bila namjera da uvrijedim nikog  na ovom portalu, a sto se tice SEJE,,  cini mi se da sam sam ga  zamjenio.. nadam se da cete uvaziti moje  IZVINJENJE,,  pozzz
 Travnicakna  , prije svega da se izvinem,, ja sam plaho pogrijesio, nje mi bila namjera da uvrijedim nikog  na ovom portalu, a sto se tice SEJE,,  cini mi se da sam sam ga  zamjenio.. nadam se da cete uvaziti moje  IZVINJENJE,,  pozzz