Zadnji članci

Ultrazvuk pokazao spiralu i bebu
Majka se odlučila na podvezivanje jajovoda u dobi od 28 godina jer je prethodno dobila troje djec...
Trudnica

U ovoj zemlji stvaraju generaciju bez duvana
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posjedo...
Zdravlje

Mada i ako se ne grijemo na struju pocetkom januara bilo hladno pa sam palila klimu ujutru kad ustanemo, bojler ne gasim, masina svaki, eventualno svaki drugi dan, zavisi kako je Tarik raspolozen, peglenje svega osim carapa,2 kompjutera ,tv, kuhanje-dorucak za Tarika, rucak nama rucak za Tarika, nabere se. Ovog mjeseca opet pazim na skupu/jeftinu pa cu vidjek kako ce bit.
,a njih 5.definitivno ne trosimo koliko placamo,jer cesto nismo kuci,a ja masinu za ves ukljucim 1-2 puta sedmicno,bojler mi stalno radi jer kad vec toliko placamo sto da ne,kuham samo rucak,a rijetko ukljucim masinu za sudje jer nam dugo treba da skupimo punu masinu sudja.
Mora da meni obrće tri puta više nego što trošim.. Stvarno eto zadnji mjesec sam kao pazila da koristim samo jeftinu struju, i to bojler sam uključivala samo po jeftinoj i sve ostalo a opet mi došlo 120km.