Zadnji članci

Ultrazvuk pokazao spiralu i bebu
Majka se odlučila na podvezivanje jajovoda u dobi od 28 godina jer je prethodno dobila troje djec...
Trudnica

U ovoj zemlji stvaraju generaciju bez duvana
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posjedo...
Zdravlje

Evo da pokrenem temu za sve nas koje pokusavamo da budemo sto vise "eko-friendly".. Posto ne smijem nista napisati da me ove eko-nefriendly mame napadnu, kontam da otvorim temu posebno za nas koje smo u ovom fazonu, da ne moram da branim svoje stavove i zasto zelim da ne izlazem dijete kojekakvim stvarima.. Znaci poenta teme je da je oni koje ne zanima prirodni pristup stvarima sirokim lukom zaobidju, jer garantujem da ce ih samo nervirati,a za nas koje volimo da nam je sve prirodno da bude mjesto gdje se mozemo posavjetovati u vezi nekih stvari.. Moj sincek recimo jede pretezno organsko, i pokusavam ga izloziti sto manje hemikalijama, imamo prociscivac u kuci, i nemam klasicnih detrdzenata, vec sve pravim sama, ili narucujem sa neta. kako vi drage eko mame
samo kad time cistim osjecam da je cisto znam da grijesim ali stvarno ne mogu sebi pomoci