IZVORNA PORUKA: Bubydina
Da i daće ti baš ono što je bolje za tebe...
Ja sam baš čula te "bapske priče" ,sad kako kod koga,
meni se eto potrefilo biti,
sad da sam kakva poznata ličnost,bilo bi da sam išla
na povećanje usana
Ja pobijam sve ''bapske price''.
Ko me god vidio u trudnoci, odmah je bilo 100% da nosim djecaka, a dr. grijese, ne vide dobro

. Te mi se s ledja kao ne vidi da sam trudna, te nisam se udebljala, te nisam se proruznila, onda nisam imala mucnine, ma i po drugim znakovima (da ne nabrajam sad) ja sam nosila djecaka, a eto ja sebi rodila princezu.
Inace, kako ste mi zenice?
Mene H izmorila danas, od jutros je bila budna, kratko spava pa je grcevi uhvate i tako. Uglavnom evo spava, a ja uhvatila malo vremena da napravim rucak, i sad malo odmaram.
Joj moram se pohvaliti, valjda su me majcinski hormoni spucali, da sam pocela kuhati. bar evo ovih 5 dana koliko sam sama preko dana. i bas mi nesto dobro i ukusno ispadne. a inace nisam nista kuhala, bas rijetko, jer mi nikad nista nije dobro ispalo (iako se mm svidjalo). eto bas sam sretna zbog toga
Lovepower ja ti neki dan napisala post, da ti odg, i ne prodje a nisam kopirala. i nikako da uhvatim vremena da se vratim da nadjem onaj post

cini mi se da si za dojenje pitala, hvala Bogu malena fino doji, nikakvih problema nemamo, jedino sto je malo grcevi nekad uhvate uglavnom predvecer i ujutro, ali nije strasno, cim je uzmem ona se smiri.
Hej ko je ono na moru,
New mama cini mi se. okupaj se i za nas