IZVORNA PORUKA: Super Beba
Vidim da vrtići Amel i Nur u ranijim postovima imaju dobre preporuke..Interesuje me da li su održali kvalitet i da li su mame, čija djeca tamo idu, zadovoljne. U biti, mene zanima vrtić Nur na Grbavici. Pred nosom nam je, pa se razmišljamo da malog tamo upišemo u septembru.
e ovako ... moja kcerka ide u vrtic Nur nekih 7-8 mjeseci i ja sam zadovoljna.
Vidim neke zene ovdje imaju primjedbe ...znaci imala sam ij apar primjedbi tog tipa komnikacije sa "menadzmentom" al sa samim vrticem i uciteljicama sam zadovoljna.
Moja kcerka ide i vraca se kombijem tako da ja komniciram uglavnom preko tih telefonkih poziva, pogotovo na pocetku. Pedagog vrtica je godpodja kojoa je cini mi se bila na porodiljskom i mjenjala je druga pedagogica a kojom sam imal afinodos par puta bas fino smos e ispricali a ova njihova stalna nema takav odnos sa mnom i onako bude bas slubena preko telefona i nejasna cesto ... no ja sam taj problem rjesila jos raije jer sam odlucila da komuniciram iskljucivo sa uciteljicama koje su zaista divne. i pored toga sto ide kombijem gledam da barem jednom sedmicno ja dojem po nju i vidim sta se desava onako "na licu mjesta".
Grupe jesu povece, moja curica je slucajno zapala u grupu u kojoj su djeca koja idu dugo u vrtic( jer tamo joj je rodjak pa smo molili) i ta grupa je zaista fina i ucitreljice su za svaku pohvalu. Ona se brzo uklopila i zavolila ih.
Ono sto se meni posebno svidja je stalna aktivnost , posebno kad je proljece upitanju . nema jednolicnosti stalno rade na necemu , imaju izlete , posjete aktivnosti bas sam tim zadovoljna.
E sada - i u ovom vrticu je vjeronauka dosta zastupljena to vjerovatno znas. Al to moram naglasiti jer nekom kome to smeta nece sigurno odgovarati. Imaju svaki dan vjeronauku pola sata to je za sve i pored toga fakultativnu vjeronauku na kojoj rade s amanjim grupama. I ono - uce dove prije jela , ulaska u wc, islamski pozdrav im je kad se udje ....
Meni ovo odgovara tj , ja sam to i trazila al nekom ko to ne zeli onda ne bi h preporucila ovaj vrtic sigurno.
ako te jos nesto posebno interesuje pitaj...
i d amoja curica ia uskoro 5 godina pa ovo vazi za tu skupinu djece
za manju djecu ne znam tacno , uskoro cu posjetiti jaslice jedan dan jer me i samu interesuje kako je u toj grupi :)