Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
a jel ima još koji vrtić koji radi do 19 -20 sati?
02.03.2014, 18:25
veeseelaa
20552
Zvjezdice kod Doma zdravlja na vojničkom polju
privatni vrtić?
jel može kontakt neki?
02.03.2014, 18:44
ruby_
66
IZVORNA PORUKA: škorpija
cjelodnevni u vrtiću košta 260 KM mislim, poludnevni je 170 to znam sigurno,a možeš ih nazvati i pitati
hvala puno škorpija, svakako ću nazvati i dogovoriti upoznavanje i obilazak, za sada pokušavam skupiti što više informacija o vrtićima. tražim privatni vrtić i da je na potezu marijin dvor-hrasno. ako još neko ima neki prijedlog, bila bih zahvalna
02.03.2014, 18:51
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
privatni vrtić?
jel može kontakt neki?
našla sam ih na fb i poslala poruku sa upitom o odredjenim pitanjima
reci mi ti malo popbliže, kakvo je tvoje iskustvo? radi se o kući? mislim oko DZ Vojnilčko su sve kuće imaju li baštu? kakav im je program?
koliko love?
03.03.2014, 09:50
škorpija
6649
ruby ima na marijin dvoru pocoyo, na grbavici nur, i fakat ne znam koji još ima
10.03.2014, 22:33
CombatKitten
172
IZVORNA PORUKA: babybaby
Moje dijete sutra krece u Tete cuvalice kod Bosmala... Bila sam dva puta u posjeti i sve izgleda super... vidjet cemo...
I ja planiram i nadam se da cu svoju curicu upisati u ove jaslice za 3 mjeseca, upravo krenula mail da im pišem.
babybaby da li postoji lista čekanja za upis?
11.03.2014, 10:44
babybaby
78
Meni nije poznato da postoji lista čekanja. Mjesta još ima. Znam da će se kraj marta osloboditi još dva mjesta jer dvoje djece prelazi u stariju grupu. Dobro je da im se odmah javiš da te imaju u vidu. I ja sam ih kontaktirala relativno rano. Malac se već fino privikao. Tete su zaista fine :-)
23.04.2014, 12:16
salmana
321
Ima li neko dijete upisano u vrtic Palcic na Kosevskom Brdu? Kakvi su vam utisci? Mene odbija ono neadekvatno dvoriste uz cestu koje je uvijek u sjeni I hladovini, ali ako je sam boravak (minus neizlasci napolje) ok, mozda bih razmislila da upisem curicu tamo
23.04.2014, 13:52
M kao Mama
5536
privatni vrtić?
jel može kontakt neki?
našla sam ih na fb i poslala poruku sa upitom o odredjenim pitanjima
reci mi ti malo popbliže, kakvo je tvoje iskustvo? radi se o kući? mislim oko DZ Vojnilčko su sve kuće imaju li baštu? kakav im je program?
koliko love?
imaš i prve korake na Vojničkom, u zvjezdicama mi se ne sviđa, barem je tako prije bilo, sva djeca ujednoj grupi
23.04.2014, 16:14
salmana
321
Zanima me I taj vrtic Pony ako neko ima poblize informacije, ovo dosad sto su mi rekli, oprecni su utisci, neko je zadovoljan a neko se bas razocarao, ne kontam u cemu je fol. Jedino mi je kolegica s posla malo konkretnije ispricala (a podugo su vec tamo) I njen je utisak da kvalitet svakim danom opada sve vise, nekako u skladu sa sve vecim brojem upisane djece, kaze ona ode lagano sve u helac ko' steta niz vodu
24.04.2014, 08:30
salmana
321
Niko nista ne zna? Bas sam mislila da cu ovdje nesto korisno saznati, pa spominjali ste dosta I Palcic I Pony
24.04.2014, 10:21
cvijetak_zanovjetak
8
Drage mame,
Interesuju me privatni mini-vrtići u Novom gradu. Čula sam da takvih ima u kućama od Dobrinje prema Nedžarićima. Zna li slučajno neko za još neki osim Zvjezdice?
Dobro bi došao i kontakt, ako imate please.
Zahvaljujem se svima
10.05.2014, 08:52
Just smile
86
Da li mi neko moze reci koliko je odprilike djece u jaslickim grupama? I koliko teta ide na tu grupu? Sta kada dijete ne jede jos evrokrem isl..? Da li mi mozemo donijeti? Ukoliko neko ima ove informacije a dijete je u jaslicama vrtiva Nur ili AmeluNur jos bolje. Hvala.
10.05.2014, 21:34
Vinetu
872
Moja curica je išla u vrtić Amel na Ilidži. Bila je u jasličkoj grupi, tada je imala 2 godine. Na 24 djeteta idu 2 tete, ali rijetko kada budu sva djeca tu, obično ih dnevno bude 17-18. Što se tiče hrane, čini mi se da su neke mame donosile hranu svojoj djeci. Ja nisam... nije mi bilo drago što jede viršle, paštete, smoki i slično, ali s obzirom da sam imala veće probleme sa tetom koja je dotada čuvala malenu, svjesno sam na to zažmirila. Trudila sam se kući da pojačam zdravu ishranu.
< Poruku je uredio Vinetu -- 10.5.2014 21:38:05 >
11.05.2014, 12:51
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: cvijetak_zanovjetak
Drage mame,
Interesuju me privatni mini-vrtići u Novom gradu. Čula sam da takvih ima u kućama od Dobrinje prema Nedžarićima. Zna li slučajno neko za još neki osim Zvjezdice?
Dobro bi došao i kontakt, ako imate please.
Zahvaljujem se svima
a šta fli Zvjezdicama? ima vrtić u jednoj kući u ulici Aleja Bosne Srebrene , ispod penija, preko puta kasarne Nedžarići